Σε ποιον δεν άρεσε καθόλου το δαχτυλίδι αρραβώνων του Justin Timberlake;

Το χαρακτηρίζει ντεμοντέ και τριτοκλασάτο

Σε ποιον δεν άρεσε καθόλου το δαχτυλίδι αρραβώνων του Justin Timberlake;
Όταν ο Justin Timberlake αποφάσισε να το πάρει το κορίτσι, είπε ότι θα κάνει την πρόταση όπως θέλει εκείνος. Και φυσικά είχε τον έλεγχο της όλης κατάστασης. Όπου όλη κατάσταση εννοούμε φυσικά το διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Που λέτε λοιπόν ο Justin μας βγήκε πολύ ρομαντικός. Την είχε που την είχε την κοπέλα τόσα χρόνια και την ταλαιπωρούσε, είπε την πρόταση να την κάνει πολύ ξεχωριστή.

Τι πιο ξεχωριστό λοιπόν από το να σχεδιάσει ο ίδιος το διαμαντένιο δαχτυλίδι που της έδωσε; Το δαχτυλίδι ήταν έξι καρατίων και είχε μια vintage, παλιομοδίτικη πινελιά που καθόλου δεν άρεσε στην στυλίστρια της Jessica Biel.

«Περίμενα ότι ο Justin θα ερχόταν σ’ εμένα για να με συμβουλευτεί ώστε να διαλέξει το σωστό δαχτυλίδι. Ξέρω καλύτερα τι της πηγαίνει και τι προτιμά να φορά. Κι ενώ στην αρχή το συζητήσαμε, μετά ο Juston πήγε και έκανε του κεφαλιού του. Το δαχτυλίδι που της σχεδίασε τελικά δεν ταιριάζει καθόλου στην Jessica», είπε.

Η Jessica πάλι είναι τόσο χαρούμενη που ο καλός της επιτέλους πήρε την απόφαση να την αποκαταστήσει που ποσώς την ενδιαφέρει αν το δαχτυλίδι είναι παλιομοδίτικο ή όχι. Γι’ αυτό όπου βρεθεί κι όπου σταθεί το επιδεικνύει με χαρά και περηφάνια.

Έξι καράτια είναι αυτά, δεν είναι παίξε γέλασε…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top