Γκλέτσος (round 2): "Δεν πήγα ποτέ με θαυμάστρια, αλλά με τη μαμά της"

Όσα δήλωσε σε συνέντευξή του

Ο ντόρος που είχε γίνει όταν είχε κάνει δήλωση σχετική με το «ψάρι που ψήνεται και από τις δύο πλευρές» ήταν τεράστιος. Κι αυτή την φορά, ο Απόστολος Γκλέτσος δεν εξήγησε γιατί είχε πει ό,τι είχε πει, αλλά χάρισε κι ακόμα μια - ίδιου βελινεκούς - ατάκα.

«Δεν πήγα ποτέ με θαυμάστρια, αλλά με τη μαμά της. Ε, τώρα, ήταν 17 χρονών το κοριτσάκι, δεν κάνει. Η μαμά όμως ήταν μια χαρά» είπε ο πρώην ηθοποιός και νυν Δήμαρχος Στυλίδας στην πρεμιέρα της εκπομπής «Λούης Night Show», στον Alpha Κύπρου.

«Αυτό δεν ειπώθηκε τυχαία. Υπήρχε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα τότε, μιλάγανε, λέγανε. Και αυτό το θεωρώ μια πατρική και ιερή υποχρέωση ενός ανθρώπου που βγαίνει και μιλάει, να υπερασπιστεί κάποιες ψυχές που υποφέρουν από αυτή την περιρρέουσα ατμόσφαιρα» είπε, αναφορικά με την (προηγούμενη) περιβόητη δήλωση που είχε κάνει στον τηλεοπτικό αέρα, καλεσμένος στην εκπομπή "Βράδυ" του Πέτρου Κωστόπουλου.

Και συνέχισε: «Είναι δύο οι πλευρές που δημιουργούν σε αυτές τις ψυχούλες, στα παιδάκια τα μικρά, και σε κάποιες μανάδες και πατεράδες που μπορεί να έχουν πρόβλημα. Είναι δύο οι πλευρές. Είναι αυτοί που βρίζουν και είναι και αυτοί που βγαίνουν να υπερασπιστούν, καταλαβαίνεις τι εννοώ, οι επαγγελματίες. Αυτοί όλοι δημιουργούν ένα τεράστιο μπούλινγκ σε αυτά τα αθώα πλασματάκια. Και βγήκα, λοιπόν, πολύ απλά και τους λέω ότι εμένα που με θεωρείτε "ΟΚ", το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top