Έκραξαν την Charlize Theron που ο γιος της ντύνεται... σαν κορίτσι

"Πώς αφήνει το αγοράκι της να ντύνεται σαν κορίτσι;" είπαν μεταξύ άλλων

Έκραξαν την Theron που ο γιος της ντύνεται... σαν κορίτσι

Έχει αποκτήσει ένα γιο που έχει υιοθετήσει τον Τζάκσον από τη Νότια Αφρική και μία κόρη την Αυγούστα από τις ΗΠΑ. Όμως, σύμφωνα με τους χρήστες του διαδικτύου η Charlize Theron δεν είναι καλή μητέρα!

Ο λόγος; Το ότι αφήνει τον 6χρονο γιο της να ντύνεται σαν κορίτσι. Όλα ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι, οπότε και κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Τζάκσον ντυμένου ως Έλσα από το «Frozen» της Ντίνσνεϊ κάτι που συνεχίστηκε αρκετές φορές.

Τελευταίο "κρούσμα" τον προηγούμενο μήνα, οπότε και η οικογένεια ήταν στο Μεξικό και ο μικρός Τζάκσον φορούσε κολιέ με ροζ χάντρες.

Η μητέρα ενός συμμαθητή του Τζάκσον στο τάεκ-βο-ντο είπε ότι η ηθοποιός συχνά ερχόταν για να βοηθήσει το τότε τρίχρονο αγοράκι να συγκεντρωθεί: «Είναι ένα πολύ γλυκό αγόρι, αλλά σίγουρα ταραξίας. Δεν καθόταν ήσυχος, κι ήταν αυστηρή μαζί του, λέγοντάς του να μη μιλά και να προσέχει. Τώρα, του επιτρέπει να φοράει αυτά που θέλει να φοράει.»
   
Ο Τζάκσον σταμάτησε το τάεκ βο ντο τουλάχιστον ένα χρόνο πριν αρχίσει να φορά κοριτσίστικα ρούχα, σημειώνει η «Page Six».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top