Βαθέων εξομολόγηση από την Άβα Γαλανοπούλου: «Θέλει δύναμη να κάνεις restart»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Η περιπέτεια που είχε με την υγεία της την είχε κρατήσει μακριά από τη δουλειά της και τις κοσμικές εμφανίσεις. Ωστόσο, τώρα η Άβα Γαλανοπούλου κάνει comeback, πρωταγωνιστώντας στο θέατρο Αθηνά, στο έργο του Βασίλη Θωμόπουλου, "Γιε μου που πας"!

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», η ηθοποιός έκανε μια εξομολόγηση καρδιάς, αποκαλύπτοντας ότι πρόσφατα ξαναέχασε βάρος φθάνοντας στα 46 κιλά.

«Απείχα για τους λόγους που ξέρετε. Τώρα είμαι καλύτερα, έχω πάρει τα πάνω μου. Αυτό που περνάω θέλει πολύ δύναμη, να μπορέσεις να ξανασταθείς στα πόδια σου και να κάνεις restart. Η ζωή είναι ωραία όσα προβλήματα και αν έχει. Είχα φτάσει πάλι 46 κιλά. Είναι μια ιστορία που με διέλυσε και είναι θαύμα που είμαστε εδώ και τα λέμε» είπε.

Να θυμίσουμε ότι το 2011 η ταλαντούχα ηθοποιός έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όταν έδωσε στον σύντροφό της, τον άνδρα που ερωτεύτηκε, όλες της τις οικονομίες, τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής όπως λέει η ίδια και εκείνος τα καταχράστηκε και εξαφανίστηκε. Η ίδια του έκανε μήνυση αλλά πέρασε πολύ άσχημα και έφτασε στο σημείο να κλείσει η όρεξή της και να πάθει νευρική ανορεξία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top