Που, πως και με ποιους γιόρτασε τα γενέθλια της η Χριστίνα Μπόμπα; ΒΙΝΤΕΟ +ΦΩΤΟ

Έλαμπε από ευτυχία το κορίτσι του Σάκη Τανιμανίδη

Γενέθλια είχε χθες Παρασκευή το κορίτσι του Σάκη Τανιμανίδη! Η πανέμορφη Χριστίνα Μπόμπα έσβησε 28 κεράκια και το γιόρτασε στα πάτρια εδάφη έχοντας στο πλευρό της, τον αγαπημένο της, την οικογένεια και τους φίλους της! 

Σε γνωστό bar καφέ στα Καμένα Βούρλα, η Χριστίνα πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές με πολύ γέλιο, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, το μοντέλο Δημήτρης Αλεξάνδρου. 

Το ζευγάρι Τανιμανίδης–Μπόμπα είναι συνέχεια μαζί και φαίνονται πολύ ερωτευμένοι. Μάλιστα η Χριστίνα, παράτησε ακόμη και τη δουλειά της για να βρεθεί στο πλευρό του Σάκη στον Άγιο Δομίνικο, όπου γυρίστηκε το Survivor! Πρόσφατα,  βρέθηκαν πιασμένοι χέρι χέρι στα βραβεία mad και η όμορφη Χριστίνα παραδέχτηκε δημόσια ότι οι δύο τους έχουν αρραβωνιαστεί, ενώ ο παρουσιαστής διαβεβαίωσε στους δημοσιογράφους ότι θέλει να την παντρευτεί. «Ο γάμος θα γίνει σίγουρα, αλλά ακόμη δεν ξέρουμε το πότε», είπε χαρακτηριστικά ο Σ.Τανιμανίδης.

Η Χριστίνα Μπόμπα σπούδασε μηχανολόγος σε μια από τις καλύτερες σχολές του Πολυτεχνείου, έφτασε σε επίπεδο διδακτορικού, εργάστηκε στον χώρο των media, και σε μεγάλη πολυεθνική στον τομέα του marketing. Μάλιστα,πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση γνωστής εταιρίας και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως η όμορφη Ελενίτσα.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top