Η Μπόμπα παραδέχτηκε τον αρραβώνα με τον Τανιμανίδη: «Το μονόπετρο το φοράω συνέχεια»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Xέρι-χέρι έφτασαν στα βραβεία MAD VMA, το βράδυ της Τρίτης, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

Οι τηλεοπτικές κάμερες ήταν εκεί και φυσικά τους ρώτησαν τι θα γίνει με το γάμο τους!

«Το μονόπετρο το φοράω συνέχεια», παραδέχτηκε το κορίτσι του παρουσιαστή του Survivor που τα παράτησε όλα και είχε πάει να τον βρει στον Άγιο Δομίνικο. «Ναι, είναι αλήθεια άφησα την δουλειά μου γιατί ήθελα να είμαι κοντά στον Σάκη σε αυτό το ξεκίνημα με το Survivor, αλλά ήθελα να κάνω και κάτι δικό μου που ετοιμάζω», εξήγησε.

«Λόγω Survivor όντως καθυστέρησαν οι προγραμματισμοί και τώρα είμαστε σε συζητήσεις για την ημερομηνία», είπε και πρόσθεσε ο Σάκης Τανιμανίδης: «Είμαστε μαζί λίγο λιγότερο από δύο χρόνια. Όταν χρειάστηκε να βγει στην καθημερινότητά μας, κάναμε αυτό που θα έκανε κάθε ζευγάρι: ούτε το κρύψαμε, ούτε το διατυμπανίσαμε».

Τέλος, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για κάποια αρνητικά σχόλια που του έκαναν στο συγκινητικό βίντεο με την μητέρα του στο Instagram μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ πρόσθεσε: «H αλήθεια είναι ότι φοβόμουν την καθημερινή προβολή. Το world Party ήταν δική μου δουλειά άρα ήξερα πως θα βγει, αλλά το Survivor το φοβόμουν. Τελικά είχαν δίκιο που με πίεσαν να πάω!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top