Βίντεο: Ο Λευτέρης Πανταζής τραγουδά στην πρεμιέρα του το «Σ’ αγαπώ» του Χαριτοδιπλωμένου!

H επιτυχία που άφησε εποχή!

Με καλή παρέα συνεργατών και φίλων και με ιδιαίτερα ανεβασμένη διάθεση εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο στην πρεμιέρα του Λευτέρη Πανταζή στο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ.

Ο γνωστός καλλιτέχνης ο οποίος την περίοδο αυτή διανύει μια πολύ δημιουργική φάση στην καριέρα του καθώς ετοιμάζει νέα δισκογραφική δουλειά , διασκέδασε μέχρι πρωίας με το κεφάτο πρόγραμμα του Πανταζή και των νέων παιδιών που τον πλαισιώνουν κι έδειχνε ιδιαίτερα χαλαρός και ευδιάθετος.

Στη διάρκεια της βραδιάς μάλιστα, τον περίμενε μια μικρή έκπληξη καθώς  ο Λευτέρης Πανταζής έχει  εντάξει στο ρεπερτόριο του μια δική του παλιά επιτυχία που άφησε εποχή : πρόκειται για το «Σ΄ΑΓΑΠΩ» , την πολύ όμορφη και γλυκιά μπαλάντα την οποία έγραψε και τραγούδησε ο Χαριτοδιπλωμένος στα τέλη του ΄80 και στη συνέχεια ερμήνευσε σε δεύτερη εκτέλεση ο Πανταζής.

(Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και η μάνατζερ του Χρύσα Δρακοπούλου στο «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ»)

Ο γνωστός καλλιτέχνης συγκινήθηκε ακούγοντας τον Λευτέρη να τραγουδά αυτό το παλιό αγαπημένο τραγούδι του και ενθουσιάστηκε ακούγοντας τον κόσμο, και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά, να το σιγοτραγουδούν και να το απολαμβάνουν !

Διαχρονικό τραγούδι το «Σ΄ΑΓΑΠΩ» όπως και άλλα τραγούδια του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου  (Lost in the night, Τα κορίτσια ξενυχτάνε, Ορκίσου, Βραδινό μπανάκι, κα.) τα οποία επανήλθαν στο μουσικό προσκήνιο και φέτος το καλοκαίρι παίζονται πολύ στα μπαράκια και στα νυχτερινά στέκια.  

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top