Μπραντζελίνα: Η συμφωνία τους για την κηδεμονία των παιδιών και το τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών!

Τι θα γίνει από εδώ και στο εξής

Μπραντζελίνα: Η συμφωνία τους για την κηδεμονία των παιδιών και το τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών!

​Τρεις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Αντζελίνα Τζολί ζήτησε διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ και η οικογένεια εξακολουθεί να περνά δύσκολες στιγμές.

angelina-jolie-brad-pitt-wedding.jpg
Τα έξι παιδιά των δυο ηθοποιών, Μάντοξ, Παξ, Ζαχάρα, Σιλόχ και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν, βρέθηκαν στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με την Αντζελίνα να ζητά την πλήρη επιμέλεια και τον Μπραντ να επιθυμεί να την έχουν από κοινού!

Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα, τα παιδιά έμεναν με την μητέρα τους και είχαν τρεις συναντήσεις με τον πατέρα τους, παρουσία ειδικών.

article-2058882-0EB69A0800000578-840_964x781.jpg
Σύμφωνα με την συμφωνία, που επήλθε πριν από λίγες ημέρες αλλά τώρα έγινε γνωστή, η Αντζελίνα αναλαμβάνει την κηδεμονία των έξι παιδιών, τα οποία θα δέχονται «θεραπευτικές επισκέψεις» (δηλαδή με την παρουσία ειδικού) από τον πατέρα τους, σε μια προσπάθεια να προσαρμοστούν με ομαλό τρόπο στα νέα δεδομένα.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι κοινωνικοί λειτουργοί ενθάρρυναν το ζευγάρι να πάρει μια κοινή απόφαση σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών, η οποία είναι νομικά δεσμευτική και έχει υπογραφεί εδώ και μια εβδομάδα και από τις δύο πλευρές. Η συμφωνία αναφέρει ότι και τα έξι παιδιά θα μείνουν με τη μητέρα τους ενώ θα συνεχίσουν να έχουν θεραπευτικές επισκέψεις με τον πατέρα τους», δήλωσαν οι νομικοί εκπρόσωποι της ηθοποιού.

Τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να γίνουν γνωστές άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το διαζύγιο, οι ίδιοι συνέχισαν: «ελπίζουμε τώρα πως είναι ξεκάθαρο πως τα γεγονότα που οδήγησαν στην απόφαση του χωρισμού αφορούν και ανήλικα παιδιά αλλά και την ποιότητα ζωής τους και πως θα υ��άρχει κατανόηση σχετικά με την ευαίσθητη οικογενειακή κατάσταση που υπάρχει. Πιστεύουμε ότι και οι δύο πλευρές είναι αφοσιωμένες στο να θεραπευτεί η οικογένεια και σας ζητάνε να τους σκεφτείτε τώρα που περνάνε αυτή τη δύσκολη περίοδο».

Το τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών

Σύμφωνα με τα έγραφα που δημοσιεύονται στην Radaronline ο Πιτ έχει συμφωνήσει να «υποβάλλεται σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών και αλκοόλ» όχι περισσότερες από μία φορά την εβδομάδα και τουλάχιστον τέσσερις φορές το μήνα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στις 20 Σεπτεμβρίου, με την αιτιολογία ότι ο 52χρονος σύζυγός της κακοποίησε λεκτικά ή σωματικά τα παιδιά τους. Πάντως η έρευνα του FBI απάλλαξε τον Πιτ από οποιαδήποτε κατηγορία.

Διαβάστε επίσης:

Αντζελίνα Τζολί-Μπραντ Πιτ: Το love story του θρυλικού ζευγαριού που χωρίζει!-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πιτ:Γερασμένος κι αδυνατισμένος-Η εμφάνιση με την Κοτιγιάρ και η ΠΡΩΤΗ δήλωση μετά το διαζύγιο!

ΒΙΝΤΕΟ: Η ΠΡΩΤΗ δημόσια εμφάνιση της Τζολί μετά το διαζύγιο- Το μήνυμα για τα παιδιά

ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ! – Ο Μπραντ Πιτ είναι single και του (παρα)πάει!

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Το FBI ΕΚΛΕΙΣΕ την έρευνα για κακοποίηση παιδιού από τον Μπραντ Πιτ!

Της έπεσε βαρύ το διαζύγιο από τον Πιτ– Δεν τρώει και καπνίζει συνεχώς η Αντζελίνα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top