Πασίγνωστος ηθοποιός: «Ήμουν με 3-4 γυναίκες ταυτόχρονα και τους το είχα πει!»

«Ψευτοερωτεύονται για να κάνουν ένα παιδί και μετά χωρίζουν», είπε ο Στάθης Ψάλτης

«Δεν έχω απιστήσει ποτέ γιατί όταν ήμουν με 3-4 γυναίκες μαζί εκείνες το ήξεραν! Τους το έλεγα ότι εγώ είμαι μ’ εσένα και μ’ εσένα και μ’ εσένα. Φαντάσου ότι έχει τύχει να βγούμε όλοι μαζί και έλεγα: «Σήμερα θα βγω με την Άννα» και έφευγα. Αυτό δεν είναι απιστία, γιατί ήμουν ειλικρινής».

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Στάθη Ψάλτη ο οποίος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό You. Ο ηθοποιός δήλωσε μεταξύ άλλων ότι δεν είναι ερωτευμένος με τη γυναίκα του αλλά δεν θα έλεγε όχι σε δεύτερο παιδί!

32h3g25j3h5j3g5f.jpg

Έχετε κάνει και δεύτερο γάμο και χωρίσατε και μετά κάνατε και τρίτο. Εγώ βλέπω τη σύζυγό σας να σας κοιτάζει μέσα στα μάτια και να λιώνει. Ισχύει και για σας το ίδιο;
Θα ήμουν ψεύτης αν σου έλεγα ότι δεν είμαι και εγώ ερωτευμένος με τη Χριστίνα. Είμαστε 20 χρόνια μαζί, υπάρχει αγάπη.

Ένα δεύτερο παιδί δεν θα θέλατε να κάνετε;
Εμείς δεν παντρευτήκαμε για να κάνουμε παιδί, αλλά γιατί ο ένας ήταν ερωτευμένος με τον άλλον. Αν έρθει το παιδί καλώς να έρθει, αν όχι, πάλι καλώς να μην έρθει. Ουαί κι αλίμονο κάποιοι που ψευτοερωτεύονται για να κάνουν ένα παιδί και μετά χωρίζουν.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top