ΒΡΕΘΗΚΕ ο Σταύρος Μαυρίδης - Σε ΑΘΛΙΑ κατάσταση ο ηθοποιός μετά την 5ήμερη εξαφάνισή του

Συγκλονίζει η εικόνα του ηθοποιού

Μπορεί οι φίλοι του να τον αναζητούν εδώ από την Τρίτη, από όταν και έκλεισε το κινητό του και δεν έδινε κανένα σημείο ζωής, αλλά τελικά ο Σταύρος Μαυρίδης βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής.

Ο ηθοποιός, γνωστός από τη συμμετοχή του σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως τα Εγκλήματα, εντοπίστηκε από την κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση στα σκαλιά της πολυκατοικίας του.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων, καθώς δεν έβρισκε δουλειά στον χώρο της υποκριτικής και έβγαζε τα προς το ζην κάνοντας άλλες δουλειές.

Όλοι είχαν ενεργοποιηθεί και προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν, ενώ και ο φίλος του Σπύρος Μπιμπίλας έκανε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και έκανε τη δική του έκκληση μιλώντας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο star.gr

Μάλιστα, ο εντοπισμός του αγνοούμενου μέχρι πριν από μερικές ώρες ηθοποιού έγινε λίγο μετά την αναχώρηση του Σπύρου Μπιμπίλα, από την πλατεία της Κυψέλης, όπου και βρίσκεται το σπίτι του Σταύρου Μαυρίδη.

Απελπισμένος και εμφανώς καταβεβλημένος, ο ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια μίλησε on camera, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δεν έχει κανέναν σε αυτή τη ζωή και ότι «μπορεί να έχω 4 αδέλφια αλλά είμαι μόνος μου».



Διαβάστε επίσης:

ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ από την Τρίτη ο Σταύρος Μαυρίδης – Ο Σπύρος Μπιμπίλας κάνει έκκληση μέσω του star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top