Ο «γολγοθάς» γνωστού τραγουδιστή! Ο 3χρονος γιος του θα υποβληθεί σε χημειοθεραπείες

«Είμαστε συγκλονισμένοι μετά την πρόσφατη διάγνωση του γιου μας Nόα με καρκίνο»

Ο «γολγοθάς» γνωστού τραγουδιστή! Ο 3χρονος γιος του θα υποβληθεί σε χημειοθεραπείες
Δύσκολες ώρες περνά ο Μάικλ Μπουμπλέ και η σύζυγός του, Λουισάνα Λοπιλάτο καθώς ο 3χρονος γιος του διαγνώστηκε με καρκίνο.
3ba77fd67e3b89bf21f35f4d9ae2a970.jpg

«Είμαστε συγκλονισμένοι μετά την πρόσφατη διάγνωση του γιου μας Nόα με καρκίνο. Αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε θεραπεία στις ΗΠΑ. Έχουμε βάλει την καριέρα μας στην άκρη προκειμένου να αφιερώσουμε όλο το χρόνο και την προσοχή μας στη βοήθεια του Noah ώστε να πάει καλά», ανέφερε το ζευγάρι σε ανακοίνωσή του, την περασμένη εβδομάδα, κάνοντας γνωστές τις δύσκολες στιγμές που περνάει.
ααααα.jpg

Το μικρό «αγγελούδι» άρχισε να μην νιώθει καλά όταν εμφάνισε μία από τις πιο γνωστές παιδικές ασθένειες, τις μαγουλάδες. Δυστυχώς στη συνέχεια, διαγνώστηκε με καρκίνο στο συκώτι και σήμερα νοσηλεύεται σε κλινική του Λος Άντζελες.

Επικαλούμενα ιατρικές πηγές, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο μικρός Νόα θα υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες τους επόμενους τέσσερις μήνες, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του, καθώς εκτιμάται ότι κατά 90% μπορεί να νικήσει την ασθένεια!

«Αφού ο Θεός θέλει να το λύσουμε με αυτό τον τρόπο, θα το κάνουμε, γιατί θέλουμε να σώσουμε τον Νόα. Ο καρκίνος είναι μια απαίσια ασθένεια, αλλά όλοι έχουμε την πίστη και την ελπίδα πως θα τον ξεπεράσει», δήλωσε, στο περιοδικό «Gente», η αδερφή της Λουισάνα Λοπιλάτο, Ντανιέλα
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top