ΦΩΤΟ star.gr: Πολλοί επώνυμοι τίμησαν τη μνήμη του μικρού Ανδρέα και το Χαμόγελο του Παιδιού

Χαμόγελα, Selfies, μαθήματα κομψότητας αλλά και συγκίνηση στο Μέγαρο Μουσικής!

ΦΩΤΟ star.gr: Πολλοί επώνυμοι τίμησαν τη μνήμη του μικρού Ανδρέα και το Χαμόγελο του Παιδιού

​Πλήθος επωνύμων έδωσε το "παρών" στην μεγάλη γιορτή του Χαμόγελου του Παιδιού για τα 21 χρόνια δράσης του.

Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί και τραγουδιστές βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Μέγαρο Μουσικής και τίμησαν με την παρουσία τους τον ιδρυτή του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστα Γιαννόπουλου, αλλά και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί του.

Το star.gr ήταν εκεί και κατέγραψε τα highlights της βραδιάς!

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αφού παρέλαβε το υπουργείο Ναυτιλίας από τον Θοδωρή Δρίτσα, ήρθε στην λαμπρή εκδήλωση, φορώντας τα καλά του, ενώ δεν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους!

ξνφγηξφγ.jpg
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης ήταν σε μεγάλα κέφια! Έκανε σπάνια εμφάνιση με την σύζυγο του, η οποία στεκόταν πολύ διακριτικά στο πλάι του, αποφεύγοντας τα φωτογραφικά φλας! Σε αντίθεση με τον πρόεδρο, ο οποίος είχε τέτοια διάθεση για... πόζα, που δεν είπε όχι, στις selfies με τους δημοσιογράφους του Star, Νίκο Τσιλιπουνινάκη και Σπύρο Σιγούρο, που κάλυπταν την εκδήλωση.

δδδδδδδδδδδδδδδδδδδ.jpg
ξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξ.jpg
Ο Νίκος Φίλης από την άλλη πλευρά δεν είχε όρεξη για πολλά πολλά! Τι και αν ο Κώστας Γιαννόπουλος έκανε ειδική αναφορά στο όνομα του, ευχαριστώντας τον από καρδιάς για την συμβολή και την βοήθεια του στο Χαμόγελο του Παιδιού, η πίκρα του Φίλη για το υπουργείο Παιδείας ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του!

δηικδθυι.jpg
Όπως μεταδώσαμε και την Δευτέρα αποκλειστικά στο star.gr, ο πρώην υπουργός αφού παρακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της εκδήλωσης, στην συνέχεια βγήκε στο χώρο, που υπήρχε το catering (δεν έφαγε ούτε μπουκιά), μόνο ήπιε νεράκι και λίγο κρασί, συζητώντας σοβαρά θέματα με την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου!

κκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ.jpg
Η κουβέντα τους αν και ολιγόλεπτη πρέπει να ήταν πολύ σοβαρή, αφού φεύγοντας κανείς τους δεν ήθελε να μιλήσει στα μέσα! Πάντως η κυρία Φωτίου ήταν πολύ κομψή, φορούσε μαύρο στενό παντελόνι, ασορτί γόβες και ένα ανάγλυφο ασπρόμαυρο σακάκι!
θυυυυυ.jpg
Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης είχε, όπως είπε και ο ίδιος, ανάμεικτα συναισθήματα! Ήταν συγκινημένος γιατί θυμήθηκε τον μικρό Αντρέα, όταν του είχε δώσει βήμα στην εκπομπή του πριν 22 χρόνια, και τον αγώνα του μικρού για ζωή, αλλά και... χαρούμενος που το Χαμόγελο του Παιδιού άντεξε και κατάφερε τόσα πολλά και σημαντικά πράγματα! Χαμογελαστός, δεν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις σε συναδέλφους, και όπως πάντα πολύ επικοινωνιακός, χαιρετούσε τους πάντες!
τρτρτ.jpg
Μαζί του την εκδήλωση παρακολούθησε η Τατιάνα Στεφανίδου! Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μαγνήτισε τα βλέμματα με την καλλίγραμμη σιλουέτα και τις στιλιστικές επιλογές της! Για ακόμη μια φορά η παρουσιάστρια ήταν αυτό που λέμε η... επιτομή της κομψότητας. Με μαύρο στενό μίντι φόρεμα με μακρύ μανίκι, που όμως άφηνε έξω τους ώμους, μακιγιάζ σε γήινους-μπρονζέ τόνους, μαύρες γόβες, σανέλ τσάντα και χρυσά κοσμήματα η Τατιάνα Στεφανίδου κέρδισε τις εντυπώσεις!

γηφγηδφγη.jpg
"Total black" λουκ επέλεξε και η Ζήνα Κουτσελίνη. Η παρουσιάστρια του Star φόρεσε μια κομψή μαύρη ολόσωμη φόρμα, άφησε και αυτή έξω τους ώμους, κρατούσε μαύρη τσάντα και ασορτί παπούτσια! Τα μαλλιά της ήταν επιμελώς ατημέλητα, και το μακιγιάζ κατάλληλο για την περίσταση! Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Αλήθειες με την Ζήνα" ήταν επίσης μια από τις κυρίες που ξεχώρισαν για το λουκ τους!
γηξδγξηδγ.jpg
Εκεί ήταν και η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου! Μπορεί τα πόδια της να μην την βαστάνε πλέον και να είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, ωστόσο το βλέμμα της είναι ίδιο και απαράλλαχτο με εκείνο της... ντίβας, της κύριας που κάποτε τραγουδούσε και χόρευε στα μπουζούκια "του αγοριού απέναντι". Σεμνή, χαμογελαστή και πολύ κομψή, η κυρία Χρονοπούλου φορούσε ένα γαλάζιο φόρεμα με μια μαύρη πασμίνα-ζακέτα με πούπουλα, που από παλιά τις άρεσαν πολύ!

δφυησρτυερτυρ.jpg
Φανερά ανανεωμένη και πολύ αδυνατισμένη εμφανίστηκε στην γιορτή η Τάνια Τρύπη. Η αγαπημένη ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στην μουσικοθεατρική παράσταση "ας ερχόσουν για λίγο" με τον Γιάννη Μπέζο, ήταν casual ντυμένη, με μαύρο παντελόνι, μαύρο t-shirt και δερμάτινο jacket!
νβψνψν.jpg
Κοντά στα παιδιά, ήταν και ο Θάνος Καλλίρης, ο οποίος στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού έμπρακτα εδώ και πολλά χρόνια! Στο παρελθόν είχε τραγουδήσει μάλιστα και το κομμάτι "ένα χαμόγελο για τον Αντρέα" (1998), τους στίχους του οποίου, είχε γράψει η Ναταλία Γερμανού και την μουσική ο ίδιος!

κθθθθθθθθθθθθθθθθθθ.jpg
Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά, και έχει πει παιδικά και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, πήγε στην εκδήλωση, φορώντας μαύρο κοστούμι, ήταν πολύ χαμογελαστός και φιλικός με όλους! Ο χρόνος για τον Θάνο Καλλίρη είναι σύμμαχος, αφού όλοι έλεγαν πως "είναι σαν να μην έχει περάσει μέρα" από τον γνωστό τραγουδιστή!

θυυυυυυυυυυυυυυυ.jpg
Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων και η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, αρμόδια για την αντιμετώπιση της ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου, ο τέως υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας, και οι βουλευτές Νίκος Μανιός, Σοφία Βούλτεψη και Δημήτρης Καμμένος.

Ρεπορτάζ: Άννα Σταματιάδου

email: astamatiadou@star.gr

Διαβάστε επίσης:

Λεβέντης: Δεν βλέπω ευοίωνο το μέλλον της κυβέρνησης

Μόνο στο star.gr: Που πίνει κρασί ο Φίλης λίγες ώρες μετά την αποχώρηση από το Παιδείας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top