Κι όμως! Ο χαμογελαστός Ζουγανέλης έχει τις εκρήξεις του-Αποκάλυψε στο star.gr τι τον αηδιάζει

Πως θα τον... απολαύσουμε στην «Ακτή Πειραιώς»

Κι όμως! Ο χαμογελαστός Ζουγανέλης έχει τις εκρήξεις του-Αποκάλυψε στο star.gr τι τον αηδιάζει
Ειλικρινής, αληθινός και με χιούμορ, ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι από τους καλλιτέχνες που δεν έχει πάψει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με το ταλέντο, αλλά και την σαρκαστική οπτική του!

Άλλες φορές ως συνθέτης και τραγουδιστής και άλλες ως ηθοποιός δεν διστάζει ποτέ να εκφράσει τη γνώμη του για όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Το star.gr τον συνάντησε στην «Ακτή Πειραιώς» όταν πήρε το μικρόφωνο και με τον δικό του μοναδικό τρόπο ανακοίνωσε πως θα συνεργαστεί με τους Γιώργο Νταλάρα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιάννη Κότσιρα και Idra Kayne.

«Η έκπληξη είναι δική μου, γιατί δέχτηκα μία πρόταση από τρεις μεγάλους καλλιτέχνες. Αν θέλεις είναι μια «αποστολή», ώστε να συμβάλλω με αυτό τον τρόπο στην ψυχαγωγία, το χιούμορ, τη χαρά, αλλά και το γέλιο. Θα πω κάποια τραγούδια μου, αλλά τι είναι τα δικά μου τραγούδια μπροστά σε αυτά που έχουν γράψει και ερμηνεύσει αυτοί οι σπουδαίοι καλλιτέχνες», επεσήμανε σε ότι αφορά την συνεργασία- έκπληξη.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μας έδωσε και μια μικρή γεύση για το τι σχεδιάζει να κάνει όταν θα ανεβαίνει στην σκηνή, αλλά και τι είναι αυτό που του προκαλεί αηδία.

«Η χαρά είναι πολύ σημαντική για εμένα, δεν μπορώ την μιζέρια, αηδιάζω! Σε αυτό το σχήμα είμαι με την καρδιά μου. Κάθε φορά που θα βγαίνω στη σκηνή θα φροντίζω να είναι ένα break χαρούμενο, «διαβολικό» και περιπαικτικό», σχολίασε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Και τους τρεις τους γνωρίζω χρόνια και τους αγαπώ. Με τον Λαυρέντη έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν και όλα ήταν άψογα. Με τον Νταλάρα έχουμε συναντηθεί σε διάφορες εκδηλώσεις, αλλά πρώτη φορά θα βρεθούμε μαζί στην σκηνή. Και βέβαια, δεν ξεχνώ τον Κότσιρα που τον εκτιμώ και τον αγαπώ!»

Της Μίτση Σκέντζου
e-mail:mskentzou@star.gr

Διαβάστε επίσης:


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top