Αυτό κι αν είναι… ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ – Οι Abba ΞΑΝΑ μαζί!

Το αγαπημένο συγκρότημα ανακοίνωσε ότι θα δώσει μια μεγάλη συναυλία για το 2018

Αυτό κι αν είναι… ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ – Οι Abba ΞΑΝΑ μαζί!

Αυτό και αν είναι είδηση, αυτό και αν θα είναι συναυλία! Οι Abba ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινήσουν «μια εικονική - ζωντανή εμπειρία» τον επόμενο χρόνο.

Οι τραγουδιστές του θρυλικού συγκρότηματος που διαμόρφωσε την σκανδιναβική ποπ, τον περασμένο Ιούνιο έδωσαν το πρώτο… δείγμα, μετά από 30 χρόνια, με την κοινή τους σκηνική συνύπαρξη σε ιδιωτικό gala στη Στοκχόλμη.

Το project, σε συνεργασία με τον μάνατζερ των Spice Girls, Simon Fuller και τη Universal Music Group, λανσάρεται ως μια «πρωτοποριακή επιχείρηση που θα χρησιμοποιηθεί η τελευταία λέξη της ψηφιακής τεχνολογίας και εικονικής πραγματικότητας... που θα επιτρέψει στη νέα γενιά των fans να δουν, να ακούσουν και να νιώσουν τους Abba μ' έναν τρόπο που προηγουμένως έμοιαζε απίστευτος».

«Εμπνεόμαστε από τις απεριόριστες δυνατότητες που επιφυλάσσει το μέλλον και θέλουμε πολύ να είμαστε κομμάτι της δημιουργίας κάτι καινοτόμου που αφορά το τώρα», δήλωσε ο Benny Andersson, μέλος των Abba, ενώ η τραγουδίστρια Frida Lyngstad λέει: «Οι fans μας ανά τον κόσμο πάντα μας ζητούν μια ριζική αναμόρφωση κι έτσι ελπίζω αυτό το νέο δημιούργημα των Abba να τους συνεπάρει όσο έχει συνεπάρει εμάς».

Μετράμε ήδη αντίστροφα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top