O «Κεμάλ» στην Αθήνα! Το βίντεο που δημοσιοποίησε και λίγο μετά απέσυρε από το Instagram

Άνευ προηγουμένου οι εκδηλώσεις λατρείας από το ελληνικό κοινό

​Eίναι αδιαμφησβήτητα κούκλος, προκάλεσε αναμφίβολα χάος με τον ερχομό του στην Αθήνα και όπως είπε και ο ίδιος, αν ήξερε πόση ενέργεια και αγάπη θα έπαιρνε από τη χώρα μας, θα είχε αποφασίσει να μας επισκεφθεί πολύ νωρίτερα!
Ο Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Οζτσιβίτ, που υποδύεται τον Κεμάλ Σόιντερε στη σειρά “Kara Sevda”, γνώρισε τη λατρεία των Ελλήνων θαυμαστών του και σίγουρα έμεινε άναυδος από την αγάπη του ελληνικού κοινού, κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, στο πλαίσιο εκδήλωσης για τον τουρκικό κινηματογράφο.
151016001418_8202.jpg

Το παραλήρημα που επικράτησε έξω από το ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» ήταν άνευ προηγουμένου, ενώ και τα social media πήραν φωτιά για τον σταρ της γειτονικής χώρας.
Ο «Κεμάλ» ανήρτησε μερικά βίντεο καθώς και φωτογραφίες από την Αθήνα, αλλά υπήρξε κι ένα, το οποίο ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram, όμως λίγο αργότερα απέσυρε.
Σε αυτό απαθανατίζονται κάποιοι από τους Έλληνες φανς του, οι οποίοι κυνηγούν το αμάξι που επιβαίνει ο Τούρκος ηθοποιός. Νέοι και νέες με τα κινητά στα χέρια, τσιρίδες που καταλήγουν στο τηλεοπτικό όνομα του, και μάτια που βουρκώνουν βλέποντας το είδωλο τους, είναι οι εικόνες που καταγράφονται στο βίντεο.
131016192934_4392.jpg
Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ, έκπληκτος από το θέαμα, καθώς στην Τουρκία, οι εκδηλώσεις αγάπης είναι πιο περιορισμένες, ρωτά συνεργάτη του που βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο «Πώς θα φύγουμε από εδώ;» και στη συνέχεια «Έτσι κάνουν πάντα; Το συνηθίζουν;».
Φανερά έκπληκτος από τις εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου, βιντεοσκόπησε το συμβάν και ανέβασε το βίντεο αλλά λίγο μετά το κατέβασε από το Instagram, ίσως γιατί το θεώρησε παρατραβηγμένο.
Το βέβαιο είναι ότι η επίσκεψη του στην Αθήνα του άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και έμαθε πόσο μεγάλο fan club έχει στη χώρα μας!
131016191843_3046.jpg
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top