Έφαγε τη σκόνη της Κοτιγιάρ η Τζολί: Χαμός στην αναζήτηση πορνό με την Γαλλίδα ηθοποιό!

«Πιπεράτη» κόντρα των δύο ηθοποιών μετά το διαζύγιο των Μπραντζελίνα

Έφαγε τη σκόνη της Κοτιγιάρ η Τζολί: Χαμός στην αναζήτηση πορνό με την Γαλλίδα ηθοποιό!

​Μπορεί η Μαριόν Κοτιγιάρ να μην είναι το τρίτο πρόσωπο στο γάμο των Μπραντζελίνα και να μην είχε καμία ανάμειξη στο χωρισμό τους, ωστόσο, το διαζύγιο φαίνεται ότι της έκανε καλό, καθώς εξελίσσεται σε «καυτή» φαντασίωση των ανδρών και την αναζητούν σε sites με πορνό!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, αμέσως μόλις «έσκασε» η είδηση του διαζυγίου του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, δημοσιεύματα ανέφεραν πως αφορμή στάθηκε η Μαριόν Κοτιγιάρ, η οποία συμπρωταγωνιστεί σε νέα ταινία με τον ηθοποιό. Η Γαλλίδα σταρ, πάντως, όχι μόνο διέψευσε τις φήμες, αλλά και φέρεται να περιμένει το δεύτερο παιδί της από τον επί χρόνια σύντροφό της, Γκιγιόμ Κανέ.

Την ώρα που το μελάνι για το «λαμπερό» διαζύγιο δεν λέει να στεγνώσει, έρχεται στην επιφάνεια μία ιδιαίτερη κόντρα ανάμεσα στην Αντζελίνα και την Μαριόν: προφανώς επηρεασμένοι από τις φήμες, πολλοί άνδρες ανά τον πλανήτη άρχισαν να αναζητούν πορνό με πρωταγωνίστρια την Γαλλίδα ηθοποιό!

Σύμφωνα με στατιστικά που δημοσίευσε η γνωστή ροζ ιστοσελίδα pornhub, οι «πιπεράτες» αναζητήσεις για την Μαριόν αυξήθηκαν κατά 579% όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες, ενώ για την Τζολί μόλις κατά 58%. Το… σουξέ της Γαλλίδας συνεχίστηκε και την επομένη της ανακοίνωσης του διαζυγίου, την 21η Σεπτεμβρίου, καθώς σημείωσε άλμα 1.218%, ενώ η χολιγουντιανή σταρ περιορίστηκε στο 129%.

Πάντως, την Αντζελίνα δεν την σκιάζει Κοτιγιάρ καμιά: ανεξαιρέτως των παραπάνω ποσοστών, παραμένει σταθερά στο top20 των «καυτών» αναζητήσεων με διάσημους πρωταγωνιστές, που κάνουν οι χρήστες της ιστοσελίδας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«ΒΟΜΒΑ»: Η μυστική συνάντηση Πιτ - Άνιστον λίγο πριν το διαζύγιο από την Τζολί!

Νέα δήλωση Μπραντ Πιτ μετά το διαζύγιο: Ακυρώνει συνεντεύξεις για τη νέα του ταινία

Τα γυρίζει τώρα η Αντέλ για το διαζύγιο των Μπραντζελίνα: «Δεν μου καίγεται καρφί που χώρισαν»

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΠΑΤΗ στο Facebook με την... αυτοκτονία του Μπραντ Πιτ λόγω του διαζυγίου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top