Η πρώτη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά την αθώωση του για τη φοροδιαφυγή-ΒΙΝΤΕΟ

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Ιωνικές γιορτές 2016»

​Στο Άλσος της Νέας Σμύρνης τραγούδησε το βράδυ της Δευτέρας ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Ιωνικές γιορτές 2016», το οποίο διοργανώνει ο δήμος της περιοχής.

Πρόκειται για την πρώτη του συναυλία μετά την αθώωσή του για την υπόθεση της φοροδιαφυγής.

Μάλιστα η εφορία θα πρέπει να του επιστρέψει το ποσό των δόσεων που έπρεπε εκείνος να καταβάλει σε μορφή ρύθμισης. Ποσό που αγγίζει τα 800.000 ευρώ, αλλά και ταυτόχρονα πρέπει να αρθούν όλα τα μέτρα εις βάρος του, όπως ��ατασχέσεις της περιουσίας του.

Μιλώντας παλιότερα στο Star, η Ευαγγελία Μάντζου, δικηγόρος Φορολογικού Δικαίου και δικηγόρος του Μιχάλη Χατζηγιάννη, είχε δηλώσει για την αθώωση του τραγουδιστή:

«Η απόφαση είναι πιλοτική και αφορά πλήθος φορολογουμένων που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα με την αποστολή εμβασμάτων στο εξωτερικό διότι για πρώτη φορά κρίνεται ο πραγματικός χρόνος φορολόγησης των ποσών αυτών και των εμβασμάτων καθώς και το τι αποτελεί άγνωστης πηγής εισόδημα για τους φορολογουμένους με παρόμοια προβλήματα».

Και είχε προσθέσει πως:

«Με την απόφαση αυτή κρίθηκε ότι πρέπει να ακυρωθούν στο σύνολό τους τα πρόστιμα αυτά, πράγμα που σημαίνει ότι η εφορία πρέπει να του επιστρέψει όσα αχρεωστήτως είχε καταβάλλει μέχρι σήμερα ...και αφετέρου να αρθούν όλα τα σε βάρος του επιβληθέντα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης όπως είναι και η κατάσχεση των ακινήτων».

Να υπενθυμίσουμε, πως όλα ξεκίνησαν όταν σύμφωνα με πόρισμα των φορολογικών αρχών, ο τραγουδιστής απέκρυψε από την Εφορία, εμβάσματα στην Κύπρο, την περίοδο 2010-2011 που έφταναν τα 5,3 εκατομμύρια ευρώ.

Ο τραγουδιστής από την πλευρά του, ισχυρίστηκε ότι το συγκεκριμένο ποσό αποκτήθηκε νόμιμα από την επαγγελματική του δραστηριότητα και έχει φορολογηθεί.

Οι φορολογικές αρχές μάλιστα του επέβαλαν πρόστιμο που υπερβαίνει τα 4 εκατομμύρια ευρώ και αφού υπήχθη στη ρύθμιση των 100 δόσεων κατέβαλλε κάθε μήνα 45.000 ευρώ.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, γνωστός για τη μοναδική επαφή που αναπτύσσει με το κοινό επί της σκηνής, ερμήνευσε τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας του, μεταξύ των οποίων και το νέο τραγούδι «Κράτα με εδώ», σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου.

Μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, εμφανίστηκε η νέα και ταλαντούχα καλλιτέχνης, Βίκυ Καρατζόγλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η δικηγόρος του Μ.Χατζηγιάννη στο Star: Αθώος για την φοροδιαφυγή μετά από απόφαση-σταθμό

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ star.gr:Απόφαση σταθμός για τον Μ.Χατζηγιάννη- Πλήρης δικαίωση για τον καλλιτέχνη

Τίτλοι τέλους για Χατζηγιάννη- Μακρυπούλια; Μετά από πέντε χρόνια σχέσης ζουν χωριστά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top