Τρελαίνει κόσμο ο Sakis: Θαυμάστρια γράφει στο… στήθος της για τον κορυφαίο Έλληνα σταρ!

Απίστευτες εκδηλώσεις λατρείας

Τρελαίνει κόσμο ο Sakis: Θαυμάστρια γράφει στο… στήθος της για τον κορυφαίο Έλληνα σταρ!

​Δίχως τέλος και όρια είναι οι εκδηλώσεις λατρείας για τον Σάκη Ρουβά, με αποκορύφωμα μία θαυμάστρια η οποία ετοιμάζεται να γράψει στο στήθος της μήνυμα για τον τραγουδιστή!

Η αγάπη του κοινού και των εκατομμυρίων fans από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που ακολουθούν τον Σάκη στα 25 χρόνια της πορείας του, είναι εντυπωσιακή από την πρώτη στιγμή, ενώ χρόνο με τον χρόνο δυναμώνει όλο και περισσότερο. Το πιστό κοινό του κορυφαίου Έλληνα σταρ τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα, τη στιγμή που κάθε του ανάρτηση στα social media γεμίζει με likes και σχόλια.

Απόδειξη της «υστερίας» και της απέραντης αγάπης;
Σε ανάρτηση του Σάκη για την για την επερχόμενη live εμφάνιση του στο στάδιο ΓΣΠ στην Κύπρο, αύριο, Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου, ως guest star, μία θαυμάστρια απάντησε πως, όχι μόνο θα είναι παρούσα, αλλά και… θα γράψει στο στήθος της ένα μήνυμα για εκείνον!

444.jpg

Χθες, Δευτέρα, ο Σάκης Ρουβάς έφτασε στο αεροδρόμιο της Κύπρου και κατευθύνθηκε στην πόλη της Λευκωσίας για τη συνέντευξη Τύπου ενόψει της συναυλίας, ενώ σήμερα το πρωί βρέθηκε στο στούντιο ραδιοφωνικού σταθμού για να παραχωρήσει συνέντευξη.

8.jpg

Μάλιστα, καθ' όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, δεκάδες fans του τραγουδιστή είχαν συγκεντρωθεί έξω από το στούντιο, ενώ τα social media του Σάκη γέμισαν από σχόλια και μηνύματα αγάπης και ανυπομονησίας για την αυριανή του εμφάνιση στη σκηνή, στην οποία θα ανέβουν επίσης οι Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Έλενα Παπαρίζου και Μέλιsses.

14.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top