Οι εφιαλτικές στιγμές της Ρούλας Ρέβη: «Το κρεβάτι μου είχε γεμίσει αίματα»

Οι δύσκολες ημέρες που έζησε με τον Αποστόλη Τότσικα μέχρι να αποκτήσουν δίδυμα

Οι εφιαλτικές στιγμές της Ρούλας Ρέβη: «Το κρεβάτι μου είχε γεμίσει αίματα»

​Για τις ώρες αγωνίας που έζησαν λίγες εβδομάδες πριν γίνουν γονείς, μίλησαν στο περιοδικό «People» ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη.

0005_REVI_TOTSIKAS_09052014.jpg
Το ζευγάρι που τον περασμένο Σεπτέμβριο έφερε στον κόσμο δίδυμα, μίλησε για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν μια μικροεπέμβαση ρουτίνας προκάλεσε αλυσιδωτή αντίδραση στον οργανισμό της εγκυμονούσας φωτογράφου, με την δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι να αναφέρει χαρακτηριστικά:

3725_APPOSTOLIS_TOTSIKAS_ROYLA_REVI_1572014.jpg
«Ήταν μια περιπέτεια που ξεκίνησε από μια μικροεπέμβαση ρουτίνας, όταν ο γιατρός της αποφάσισε πως έπρεπε να γίνει περίδεση τραχήλου, κάτι πολύ συνηθισμένο σε μια δίδυμη κύηση. Όμως, αυτή η απλή επέμβαση, που κανονικά δεν απαιτεί νοσηλεία, έμελλε να είναι η αρχή μιας αλυσιδωτής αντίδρασης, που την κράτησε στο κρεβάτι 72 ημέρες, χωρίς να βγάλει στιγμή τον ορό με το φάρμακο που σταματούσε τις συσπάσεις. Και στη δική της περίπτωση πάντως, λειτούργησε το ένστικτο. Την ημέρα που μπήκε για την περίδεση ο Αποστόλης έλειπε σε γυρίσματα στην Κύπρο, και έτσι ζήτησε από τον γιατρό, για να νιώθει η ίδια ασφάλεια, να μείνει ένα βράδυ μέσα. Ξημερώματα και εντελώς ξαφνικά έγινε η αποκόλληση», με την Ρούλα Ρέβη να αναφέρει:

8993_TOTSIKAS_REVI_11102014.jpg

«Το κρεβάτι μου είχε γεμίσει αίματα. Νόμιζα πως είχε χάσει τα μωρά».

9166_ROYLA_REVI_APOSTOLIS_TOTSIKAS_1942016.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top