«ΒΟΜΒΑ»: Ο Κρις Μπράουν κατηγορείται για ένοπλη επίθεση - Μπλόκο στο σπίτι του!

Κινητοποίηση της Αστυνομίας μετά την καταγγελία γυναίκας

​Μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη έχει, για ακόμα μία φορά, ο Κρις Μπράουν: αφού προκάλεσε παγκόσμια κατακραυγή και τιμωρήθηκε για τον ξυλοδαρμό της Ριάνα, πριν από λίγα χρόνια, ο ράπερ κατηγορείται για ένοπλη επίθεση εναντίον γυναίκας, μέσα στο ίδιο του το σπίτι!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η γυναίκα τηλεφώνησε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό, το οποίο περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, καθώς στο σημείο της επίθεσης βρίσκονταν και άλλα άτομα, όπως ο τραγουδιστής, ο Ρέι Τζέι.

Η καταγγέλλουσα και μία άλλη γυναίκα πήγαν στο σπίτι του Κρις Μπράουν ως συνοδοί ενός άλλου άνδρα που ήταν προσκ��κλημένος. Όπως αναφέρεται, ζητήθηκε από τις γυναίκες να αποχωρήσουν και, σύμφωνα με την καταγγελία, τότε ήταν που ο ράπερ τράβηξε πιστόλι!

Άνδρες της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο και αναμένουν ένταλμα για να μπουν στο σπίτι του 27χρονου, ο οποίος απορρίπτει τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως… κοιμόταν, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε βίντεο που δημοσίευσε στα social meda.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα που βρισκόταν στο σπίτι και προσπάθησε να φύγει, ενώ στη συνέχεια τον άφησαν ελεύθερο, κρατώντας, όμως, το αυτοκίνητό του ως αποδειχτικό στοιχείο.

Δείτε τα βίντεο που δημοσίευσε ο ράπερ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top