Το σπαρακτικό μήνυμα του γιου ��ου Μπάρκουλη-Πώς αποχαιρέτησε τον ηθοποιό ο καλλιτεχνικός κόσμος

"Άγγελε μου σ’ αγαπάω. Να προσέχεις εκεί που είσαι..."

Συντετριμμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος και η οικογένεια του Ανδρέα Μπάρκουλη για το θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού.

Λίγες ώρες μετά την απώλεια του γόη του ελληνικού κινηματογράφου, ο γιος του, Νίκος, τον αποχαιρέτησε με μία οικογενειακή φωτο και το παρακάτω μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο facebook το οποίο ραγίζει καρδιές.

«Άγγελε μου σ’ αγαπάω. Να προσέχεις εκεί που είσαι. Μου λείπεις. Θα μείνω δυνατός για να τους αποδείξω ότι θα ζεις για πάντα μέσα από εμένα. Έφτιαξες πολιτισμό και ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο. Σ’ αγαπάω να προσέχεις άγγελέ μου» έγραψε ο μικρούλης χαρακτηριστικά.

γιος.jpg

Θρηνεί και ο καλλιτεχνικός κόσμος

Την ίδια ώρα πολλοί άνθρωποι του καλλιτεχνικού κόσμου είπαν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο του συνάδελφο και φίλο Ανδρέα Μπάρκουλη.

Ανάμεσά τους η Καίτη Φίνου, η Ρένα Κουμιώτη, ο Κώστας Φέρρης, αλλά και οι Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Ζωή Λάσκαρη, Ελένη Ανουσάκη, Βάσια Τρυφύλλη που μίλησαν στο Star.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

1.jpg

bra39341.jpg

ferris-kwstas-koumparos.jpg

Ο γιατρός του Μπάρκουλη για τις τελευταίες στιγμές στο νοσοκομείο

Παράλληλα, ο γιατρός του ηθοποιού, Ιωάννης Ιωαννίδης, μίλησε στο Star και ανέφερε ότι το πρωί της Τρίτης είχε μιλήσει μαζί του και μάλιστα ο ηθοποιός σιγοτραγουδούσε.

«Το πρωί μιλούσαμε και μου σιγοτραγουδούσε και το τραγούδι “Αχ χελιδονάκι”. Αλλά το μεσημεράκι έκανε ανακοπή και στη 1 και μισή μας άφησε ο Ανδρέας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκλειστικό star.gr: Η τελευταία επιθυμία του Μπάρκουλη- Πώς αποχαιρέτησε την οικογένειά του

«Κορίτσια ο Μπάρκουλης»:Μάθετε πως βγήκε η φράση που θα συνοδεύει πάντα τον γόη ηθοποιό!

Συγκλονίζει η σύζυγος του Μπάρκουλη: Πώς ξεψύχησε ο ηθοποιός!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top