Συγκλονίζει η σύζυγος του Μπάρκουλη: Πώς ξεψύχησε ο ηθοποιός!

Η αποκάλυψη και η αφιέρωση για το τέλος του

Περιγράφοντας τις τελευταίες στιγμές του Ανδρέα Μπάρκουλη και με ένα τρυφερό τραγούδι, αποχαιρέτησε τον σπουδαίο ηθοποιό η σύζυγός του, Μαρία, η γυναίκα που στάθηκε δίπλα του μέχρι το φινάλε.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο εμβληματικός ηθοποιός «έφυγε» το μεσημέρι της Τρίτης, σε ηλικία 80 ετών, νικημένος από τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

«Καλό ταξίδι αγάπη μου… Κ��λή αντάμωση ψυχή μου… Έφυγες μέσα στο φως, μέσα στην αγάπη», έγραψε, στη σελίδα της στο Facebook, η Μαίρη Μπάρκουλη, που δέχθηκε συλλυπητήρια από τον κόσμο, αποκαλύπτοντας, παράλληλα, τον τρόπο με τον οποίο έπεσε η αυλαία για τον ηθοποιό: «χάιδεψες το χέρι του αδελφού σου… Τέσσερις ανάσες και… ΤΕΛΟΣ!».

Η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Μπαρκουλη -με την οποία γνωρίστηκαν το 1998, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2001, απέκτησαν ένα γιο, τον 13 ετών Νικόλα και πέρυσι παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο- τον αποχαιρέτησε με το τραγούδι «Άδεια Μου Αγκαλιά», σε στίχους Διονύση Σαββόπουλου και μουσική Nick Cave, που ερμήνευσε η Ελευθερία Αρβανιτάκη το 1997.

μαιρηαντιο.jpg

Ακούστε στο βίντεο το τραγούδι που αφιέρωσε η Μαίρη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Κορίτσια, ο Μπάρκουλης!» - Ποιος ήταν ο γόης του ελληνικού σινεμά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top