ΔΕΙΤΕ ποιο ζευγάρι της showbiz είναι παντρεμένο… 5 χρόνια μετά το χωρισμό!

Γιατί δεν παίρνουν διαζύγιο, αν και έχουν βρει νέους συντρόφους;

ΔΕΙΤΕ ποιο ζευγάρι της showbiz είναι παντρεμένο… 5 χρόνια μετά το χωρισμό!

Αυτό και αν είναι «κουφό»: αν και πριν από πέντε χρόνια γνωστό celebrity ζευγάρι ανακοίνωσε ότι παίρνει διαζύγιο, παραμένει… παντρεμένο, ενώ αμφότεροι έχουν βρει νέους συντρόφους!

Ήταν Μάιος του 2011, όταν, μετά από 25 χρόνια γάμου και τέσσερα παιδιά, ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και η Μαρία Σράιβερ έκαναν γνωστό το χωρισμό τους.

Maria-Shriver-Arnold-Schwarzenegger-Wedding.jpg

Από τότε μέχρι σήμερα χύθηκε πολύ μελάνι για τα αίτια που οδήγησαν τον ηθοποιό και τη δημοσιογράφο στο χωρισμό (κάποιοι, μάλιστα, λένε ότι ο «Εξολοθρευτής» είχε σχέση και εξώγαμο με την οικιακή τους βοηθό), ενώ, τόσο ο Άρνολντ, όσο και η Μαρία, μένουν σε ξεχωριστά σπίτια και έχουν προχωρήσει στην προσωπική τους ζωή.

NM340306_a_149624c.jpg

Σύμφωνα με το TMZ, όμως, το πάλαι ποτέ ζευγάρι δεν έχει κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου και, στα χαρτιά, παραμένει παντρεμένο! Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, ουδείς γνωρίζει το λόγο για τον οποίο ο γάμος δεν τερματίζεται και επίσημα, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι, ούτε ο ηθοποιός, ούτε η δημοσιογράφος, αντέχουν να μπουν σε δικαστική διαμάχη για τα περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια που λέγεται ότι θα κόστιζε το διαζύγιό τους…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top