Ερωτική απόδραση για ζευγάρι της showbiz:Η topless ηλιοθεραπεία της 26χρονης σταρ

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Είναι δυο χρόνια μαζί και πολύ ερωτευμένοι

Ερωτική απόδραση για ζευγάρι της showbiz:Η topless ηλιοθεραπεία της 26χρονης σταρ

​Ερωτική απόδραση στην Χαβάη έκανε η Μάργκοτ Ρόμπι με τον σύντροφό της, Τομ Άκερλεϊ.

(Φώτο "Daily Mail")

MAR4.jpg
Οι παπαράτσι τσάκωσαν το ζευγάρι να είναι ιδιαίτερα διαχυτικό την ώρα που απολάμβανε το μπάνιο του στην παραλία, με την 26χρονη ηθοποιό (που έγινε γνωστή από την ταινία «Ο Λύκος της Wall Street»), να κάνει topless ηλιοθεραπεία,ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη.

MAR1.jpgMAR2.jpg
Επιλέγοντας ένα εντυπωσιακό μπικίνι Kiini, αξίας 288 ευρώ, η Μάργκοτ Ρόμπι απόλαυσε τις στιγμές με τον (βοηθό σκηνοθέτη) αγαπημένο της.

MAR8.jpg
Nα σημειώσουμε, ότι το ζευγάρι είναι «μαζί» από το 2014. Οι δυο τους συναντήθηκαν στα γυρίσματα του «Suite Francaise» και έκτοτε είναι αχώριστοι.

MAR3.jpg
Μάλιστα μοιράζονται και το ίδιο διαμέρισμα στο Λονδίνο με… άλλους τέσσερις συγκάτοικους, καθώς όπως δήλωσε πρόσφατα η Μάργκοτ Ρόμπι «μου φαίνεται τρελό να ξοδεύεις τεράστια ποσά σε πράγματα που δεν χρειάζεσαι».

MAR5.jpg
Παράλληλα δεν έκρυψε ότι δεν είναι έτοιμη να κάνει δική της οικογένεια, καθώς προς το παρόν απολαμβάνει το «gupsy lifestyle» με τον Τομ Άκερλεϊ.

MAR6.jpgMAR7.jpg

Όσο για το πώς διατηρούν ζωντανό το δεσμό τους; Φροντίζουν όσο φορτωμένο κι αν είναι το επαγγελματικό τους πρόγραμμα, να μην περάσουν πάνω από τρεις βδομάδες που να μην συναντηθούν:

MAR9.jpgMAR10.jpg
«Το πιο βοηθητικό πράγμα που έμαθα από άλλα ζευγάρια στην βιομηχανία του θεάματος, είναι πως δεν πρέπει να περάσουν τρεις εβδομάδες που να μην έχει συναντήσει ο ένας τον άλλον. Το να έχεις μια σχέση σε απόσταση, μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολο, όταν δεν βλέπεις το φως στο τέλος του τούνελ. Μπορεί να ��ου κάνει το κεφάλι άνω-κάτω. Γι΄αυτό και για μένα οι τρεις εβδομάδες είναι το κλειδί!» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη της η 26χρονη καλλονή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top