Το «Wannabe» των Spice Girls κυκλοφορεί ξανά και το κλιπ γίνεται VIRAL- Το μήνυμα της Μπέκαμ!

Διαφορετικό το remake τou hit των 90s

Σίγουρα έχεις τραγουδήσει το «Wannabe» με το οποίο έκαναν επιτυχία οι Spice Girls την δεκαετία του ’90!

Το γνωστό τραγούδι επιστρέφει με ένα πολύ διαφορετικό και ισχυρό μήνυμα για την ισότητα μεταξύ των φύλων παρά το γεγονός ότι το αγαπημένο γυναικείο συγκρότημα έχει διαλυθεί!

Spice-Girls-Wannabe-redone-for-20th-anniversary-of-Global-Goals-campaign.jpg
Το βίντεο που χρησιμοποιεί το διάσημο hit των Spice Girls είναι μέρος της καμπάνιας που κάνουν τα Ηνωμένα Έθνη και θέλουν να ισχυροποιήσουν θέση της γυναίκας και προωθούν την ισότητα στην εκπαίδευση και την αμοιβή στην εργασία, την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών και την εξάλειψη των γάμων μεταξύ παιδιών.

Όπως βλέπετε, οι πρωταγωνίστριες χορεύουν υπό τους ήχους του εν λόγω κομματιού σε εναλλασσόμενα διάφορα μέρη της Ινδίας, της Νοτίου Αφρικής και του Ηνωμένου Βασιλείου. Σκοπός του βίντεο είναι να αναδείξει «τι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες» καθώς δηλώνουν «ίσους μισθούς για ίση εργασία, τέλος στη βία και την κακοποίηση, τέλος στο γάμο ανηλίκων και καλύτερη παιδεία»

hhh.jpg
��ο κλιπ δημιουργήθηκε από το «Project Everyone», μία καμπάνια που στοχεύει να εξαλείψει την φτώχεια, την αδικία και την κλιματική αλλαγή και ήδη έχει γίνει... viral, με χιλιάδες γυναίκες να ποστάρουν τη δική τους φωτογραφία με το hashtag #WhatIReallyWant (Τι πραγματικά θέλω) στα social media.

Screen-Shot-2016-07-06-at-4.09.56-PM.jpg

Αυτό έκανε και το πρώην μέλος των Spice Girls, Βικτόρια Μπέκαμ, δημοσιεύοντας το εξής μήνυμα στο Instagram: «Αυτό που πραγματικά θέλω είναι να μην πεθαίνουν πια κορίτσια από HIV»

reallyreally3.jpg



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top