Πρώτη φορά νονά η Τατιάνα Μπλάτνικ - Η εξομολόγηση για την κουμπαριά!

«Οι ελληνικές οικογένειες μεγαλώνουν, όχι μόνο μέσω αίματος, αλλά και μέσω της αγάπης»

Πρώτη φορά νονά η Τατιάνα Μπλάτνικ - Η εξομολόγηση για την κουμπαριά!

​«Μαγεμένη» με το δέσιμο των Ελλήνων μέσω της κουμπαριάς δηλώνει η σύζυγος του Νικόλαου, Τατιάνα Μπλάτνικ, που έγινε πρώτη φορά νονά!

Η Τατιάνα βάπτισε το ένα από τα δίδυμα αγόρια της συνεργάτιδάς της, Χριστίνας Φιλιαγκουρίδου και μοιράστηκε τις σκέψεις της μέσω του blog της, ενώ «ανέβασε» φωτογραφία από την εκκλησία στην οποία έγινε το μυστήριο, στο λογαριασμό της στο Instagram.

blatnik1.jpg

«Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα στις ελληνικές οικογένειες είναι ότι μεγαλώνουν συνεχώς, όχι μόνο μέσω του αίματος, αλλά και μέσω της αγάπης. Οι στενοί φίλοι γίνονται οικογένεια κατά τη διάρκεια τελετών που αποτελούν ορόσημο στη ζωή του καθενός. Για παράδειγμα, οι κουμπάροι κάποιου και οι νονοί των παιδιών θεωρούνται μέλη της οικογένειας», γράφει η Τατιάνα στην ιστοσελίδα της, προσθέτοντας πως δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση της καλής της φίλης να βαπτίσει το ένα από τα αγοράκια της, ενώ τονίζει πως θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να είναι σωστό πρότυπο για το βαφτιστήρι της!

0292_FILIAGGOYRIDOY_MPLATNIK_01042015 (1) (455x800).jpg
(Oι -κουμπάρες πλέον- σε παλιότερη κοινή δημόσια εμφάνισή τους)

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η σύζυγος του Νικόλαου μοιράζεται με τους εκατομμύρια διαδικτυακούς της φίλους τα ήθη και τα έθιμα των Ελλήνων: πολύ συχνές είναι οι αναφορές της στα προϊόντα και τις λιχουδιές της πατρίδας μας και, μάλιστα, όπως σας έχουμε ενημέρωσει, η ίδια ετοίμασε με τα χεράκια της λιχουδιές για την Τσικνοπέμπτη, σε τραπέζι που στρώθηκε στις Άλπεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top