Σταμάτησαν τον Σάκη Ρουβά για μία selfie και… του έδωσαν βραβείο!

Η απίστευτη έκπληξη των θαυμαστών του για τα 25 χρόνια καριέρας

Σταμάτησαν τον Σάκη Ρουβά για μία selfie και… του έδωσαν βραβείο!

Αναπάντεχη τροπή πήρε η επιθυμία των θαυμαστών του Σάκη Ρουβά για μία selfie μαζί του, αφού, χωρίς να το περιμένει, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ παρέλαβε… βραβείο για τα 25 χρόνια της καριέρας του!

Η έκπληξη περίμενε τον Σάκη μετά το τέλος του προγράμματός του στο «Estate Seaside @ Ακρωτήρι», την Παρασκευή που μας πέρασε.

_MG_1846.jpg

Πλήθος θαυμαστών του τραγουδιστή είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο του νυχτερινού κέντρου και του ζήτησαν να βγάλουν μία selfie. Εκείνος δεν τους χάλασε το χατίρι και… τότε συνέβη το απροσδόκητο: το S Fan Club, το επίσημο fan club του Σάκη, τον βράβευσαν για τα 25 χρόνια της επιτυχημένης πορείας του, δίνοντάς το�� μία ξεχωριστή πλακέτα και ένα βιβλίο - λεύκωμα με 25 ιστορίες θαυμαστών!

_MG_2599.jpg

Όπως έχει γράψει το star.gr, δημοσιεύοντας αποκλειστικές φωτογραφίες, το hot πάρτι του φετινού αθηναϊκού καλοκαιριού, ξεκίνησε στις αρχές Μαΐου και συνεχίζεται, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, να παρουσιάζει ένα αξέχαστο πρόγραμμα, με επιτυχίες του που όλοι έχουμε αγαπήσει, καθώς και εμπνευσμένες διασκευές.

_MG_2581.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top