ΔΕΙΤΕ τη γυμνή selfie της Αναστέιζια μετά την «μάχη» με τον καρκίνο του μαστού!

Η τολμηρή φωτογραφία - μήνυμα της τραγουδίστριας

ΔΕΙΤΕ τη γυμνή selfie της Αναστέιζια μετά την «μάχη» με τον καρκίνο του μαστού!

​Όπως δεν μας έχει συνηθίσει πόζαρε η Αναστέιζια, που «ανέβασε» στα social media γυμνή φωτογραφία της, σχεδόν τρία χρόνια μετά την μαστεκτομή στην οποία υπεβλήθη!

Η 48χρονη τραγουδίστρια ξάφνιασε τους πάντες, αναρτώντας στο Instagram μία selfie στην οποία είναι γυμνή και αμακιγιάριστη. Μιας και η ίδια δεν έγραψε κάτι στη λεζάντα, ώστε να κάνει γνωστό το λόγο για τον οποίο δημοσίευσε την «πιπεράτη» φωτογραφία, πολλοί εικάζουν ότι θέλησε να στείλει ακόμα ένα μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας σε όσες γυναίκες αντιμετωπίζουν τον καρκίνο του μαστού.

image.jpg

Το 2003, η Αναστέιζια διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον οποίο ξεπέρασε μετά από επέμβαση και ακτινοθεραπεία. Η ίδια δεν το έβαλε κάτω ούτε όταν η ασθένεια της χτύπησε ξανά την πόρτα, το 2013, οπότε και υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή και βγήκε νικήτρια από την «μάχη».

anastacia-5-rcm0x1920u (616x800).jpg

«Κάθε τέτοιο ταξίδι δεν είναι καθόλου εύκολο για μια γυναίκα. Πρέπει όμως να κάνεις, αυτό που πρέπει να κάνεις και ξέρω ότι ελευθερώθηκα μια και καλή τουλάχιστον από τον καρκίνο του μαστού. Άξιζε τον κόπο αυτή μου η μάχη», έχει δηλώσει η ίδια.

anastacia-2e3d42e967fbad95bbdba4b03c97901d77a57de5.jpg.pagespeed.ce.9U1pzV1JQ9.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top