Ζόζεφιν: «Δεν δήλωσα ότι χώρισα. Άλλαξαν τα λόγια μου» - Τι απαντά το περιοδικό!

Στα χαρακώματα για μια συνέντευξη

Ζόζεφιν: «Δεν δήλωσα ότι χώρισα. Άλλαξαν τα λόγια μου» - Τι απαντά το περιοδικό!

«Πυρά» στο περιοδικό, στο οποίο η ίδια δήλωσε ότι χώρισε, εξαπέλυσε η Ζόζεφιν, υποστηρίζοντας ότι παραποίησαν τα λεγόμενά της, ενώ επανέλαβε ότι είναι μαζί με το γιο της Χριστίνας Παππά, Δημήτρη. Ωστόσο, το περιοδικό την διαψεύδει κατηγορηματικά.

Όπως έχει γράψει το star.gr, την περασμένη Πέμπτη, στο «Down Town», η τραγουδίστρια έλεγε, μεταξύ άλλων, πως «με τον Δημήτρη ήμασταν μαζί δέκα μήνες. Χωρίσαμε γιατί μάλλον έλειψε η αγάπη και ο σεβασμός», ενώ την επομένη, στα social media, δημοσίευσε κοινή φωτογραφία τους και, σε τηλεοπτική εκπομπή, το Σάββατο, ανέφερε ότι παραμένει ζευγάρι με τον επιχειρηματία.

«Δεν υπήρχε κάτι! Δεν ισχύει! Αλλάξανε τα λόγια μου! Είμαι καλά με τον Δημήτρη, τέλος, αυτό! Δεν δήλωσα κάτι τέτοιο, δεν μιλάω έτσι εξάλλου», είπε, στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», η τραγουδίστρια. Παράλληλα, η Ζόζεφιν ανέφερε πως «τα δεδομένα είναι δεδομένα και, αν αλλάξει κάτι, δεν έχω ανάγκη να βγω σε κάποιο περιοδικό να το δηλώσω», ενώ πρόσθεσε πως δεν επικοινώνησε με το περιοδικό, αλλά το ανέλαβε η εταιρεία της.

Μετά την προβολή των δηλώσεων, η Σάσα Σταμάτη μετέφερε την επικοιν��νία που είχε με τη δημοσιογράφο που πήρε τη συνέντευξη. «Μου έβαλε όλο το ηχητικό. Τα έχει πει, ακριβώς έτσι!», ανέφερε η δημοσιογράφος, με το πάνελ να επισημαίνει πως αυτό «αδειάζει» τη Ζόζεφιν.

Δείτε στο βίντεο τη δήλωση της τραγουδίστριας και την αντίδραση του περιοδικού

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top