Kι άλλο baby boom: Έγκυος ξανά η Κούνις- Περιμένει το δεύτερο παιδί του Κούτσερ!

20 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους

Kι άλλο baby boom: Έγκυος ξανά η Κούνις- Περιμένει το δεύτερο παιδί του Κούτσερ!

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ φαίνεται ότι είναι η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ, καθώς η 32χρονη ηθοποιός είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους!

Τα χαρμόσυνα νέα επιβεβαίωσε πηγή από το περιβάλλον της χολιγουντιανής σταρ στο «People» λέγοντας μάλιστα πως ο σύζυγός της ανυπομονεί να γίνει ξανά πατέρας.

Το διάσημο ζευγάρι που έχει ήδη μία κόρη 20 μηνών, την Wyatt Isabelle, αυτή τη φορά περιμένει αγόρι!

190515194343_3722.jpg
Υπενθυμίζεται ότι η μικρούλα γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2014 ενώ Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2015.

Μιλώντας στην εκπομπή «Entertainment Tonight» πριν ένα μήνα, η πρωταγωνίστρια του «Black Swan» εξομολογήθηκε πως η μητρότητα της έχει αλλάξει τη ζωή.

060516182617_7339.jpg
«Από όταν έγινα μητέρα επαναπροσδιόρισα τη ζωή μου και το λέω αυτό με κάθε ειλικρίνεια. Από τα 20 μου ταξίδευα, έκανα διάφορα και ήμουν πολύ εγωίστρια με την καλή έννοια. Δεν μετανιώνω για τίποτα. Ο ερχομός της κόρης μου με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο απίστευτα ανιδιοτελής θέλω να είμαι. Όταν αποφασίσαμε ότι θέλουμε να γίνουμε γονείς σταματήσαμε να είμαστε εγωιστές. Από τη φύση μας οι άνθρωποι είμαστε πολύ εγωιστές, αλλά θέλαμε τόσο πολύ να κάνουμε οικογένεια. Η απόκτηση ενός παιδιού είναι σίγουρα μια διαδικασία μάθησης» ανέφερε.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top