Δύσκολες ώρες για την πρώην του Πρίντεζη- Πέθανε η μητέρα της!

Περίπου ένα μήνα μετά το θάνατο του πατέρα του μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού

Δύσκολες ώρες για την πρώην του Πρίντεζη- Πέθανε η μητέρα της!

Δύσκολες ώρες περνάει η Βιβή Τσιάμη καθώς η μητέρα της, Βασιλική, η οποία το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, έφυγε από τη ζωή.

0675_VIVI_TSIAMI_26112015.jpg
Όπως έκανε γνωστό το μοντέλο, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα γίνει σήμερα στις 18:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Μαρκόπουλο Αττικής.

"Αύριο, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00μμ το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Μαρκόπουλο Αττικής, θα πούμε το τελευταίο αντίο στη πολυαγαπήμενη και αξιόλογη μητέρα και σύζυγο Βασιλική Τσιάμη”, έγραψε η ίδια το απόγευμα της Κυριακής.

gg.jpg

Μάλιστα, όπως σας γράψαμε από το star.gr, η Playmate 2003, λίγες ημέρες μετά το θάνατο του πατέρα του πρώην της, Γιώργου Πρίντεζη, δημοσίευσε στα social media ένα συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα, από τα ελάχιστα που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς. Είχε περιγράψει τα συναισθήματά της βλέποντας την μητέρα της να ταλαιπωρείται στο νοσοκομείο λίγο καιρό μάλιστα μετά τον χωρισμό της από τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού.

5381_PRINTEZIS_TSIAMI_18052013.jpg

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι ��ώρισε τον περασμένο Φλεβάρη, μετά από περίπου πέντε χρόνια σχέσης κι ενώ φήμες το ήθελαν να σκέφτεται το γάμο.

Ωστόσο, ο Γιώργος Πρίντεζης έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του, αφού, πριν λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε με τη νέα σύντροφό του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top