ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ πασίγνωστη τραγουδίστρια! Θαυμαστής της την πυροβόλησε όταν έδινε αυτόγραφα

Θρήνος για την 22χρονη που ξεχώρισε στο The Voice - Πρώτη ανάρτηση: 10:35

​Σοκαρισμένη είναι η παγκόσμια μουσική κοινότητα από την είδηση πως ο 22χρονη Κριστίνα Γκρίμι δολοφονήθηκε από θαυμαστή της την ��ρα που υπέγραφε αυτόγραφα στους θαυμαστές της.

Η Γκρίμι, η οποία είχε συμμετάσχει στο αμερικανικό The Voice το 2014 και είχε βγει τρίτη, πυροβολήθηκε από άγνωστο άνδρα την ώρα που υπέγραφε αυτόγραφα .

medium.r2SYAXHCUdTur_6cQ5N5eM1odFf24xBX9WvsuRbMk90.jpg

Σύμφωνα με την αστυνομία της Φλόριντα, η 22χρονη τραγουδίστρια πυροβολήθηκε στα παρασκήνια της συναυλίας της στις 22:45, τοπική ώρα, την ώρα που υπέγραφε αυτόγραφα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια περισσότερων από 60 παιδιών και εφήβων που περίμεναν να τη συναντήσουν.

Ο άνδρας ακινητοποιήθηκε από τον αδελφό της τραγουδίστρια που ήταν παρών στο συμβάν και κατόπιν έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Christina Grimmie.jpg

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως ακούστηκαν περίπου πέντε πυροβολισμοί. Μάλιστα ένας από αυτούς είπε πως μπήκε μέσα στο χώρο της συναυλίας και είδε μια γυναίκα να αιμορραγεί από το κεφάλι και κάποιον να προσπαθεί να την κρατήσει στη ζωή κάνοντάς της μαλάξεις στο στήθος.

Ο ίδιος μάρτυρας είπε πως δίπλα της ήταν νεκρός ένας άνδρας με παραμορφωμένο πρόσωπο.

Η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά της.

1143289-Christina-Grimmie-Shani-Barel-Desser-617-309.jpg

Η ταυτότητα του δράστη δεν έχει δημοσιοποιηθεί και σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία ξεκίνησε αμέσως έρευνα επάνω του βρέθηκαν δύο όπλα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top