ΝΕΟ ξέσπασμα της μητέρας του Παντελίδη: «Ζητώ την παρέμβαση των αρμόδιων αρχών» (ΦΩΤΟ)

Δείτε το σημείωμα που έχει αναστατώσει την οικογένεια του τραγουδιστή

ΝΕΟ ξέσπασμα της μητέρας του Παντελίδη: «Ζητώ την παρέμβαση των αρμόδιων αρχών» (ΦΩΤΟ)

​Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερις μήνες από τον τραγικό χαμό του Παντελή Παντελίδη και αναπάντητα παραμένουν πολλά ερωτήματα για το τι συνέβη το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου.

Resizer (1).jpg
Ένα σημείωμα- μυστήριο ήταν αρκετό για να αναστατώσει την οικογένεια του Παντελή, η οποία το τελευταίο διάστημα ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά… Όπως σας ενημέρωσε σε παλαιότερη ανάρτηση το star.gr, ο αδελφός του τραγουδιστή, Τριαντάφυλλος ανέβασε χθες φωτογραφία με το σημείωμα- φωτιά που βρέθηκε στο σημείο που ξεψύχησε ο Παντελής.

«Τι έγινε στην Αγία Τριάδα μέχρι το parking του αεροδρομίου στις 8 παρά τέταρτο; Μυρσίνη γιατί είπες ψέματα ενώ στον Ευαγγελισμό έλεγες: “Μας σκότωσε η μ@λ@κισμένη”. Φοβάσαι μη σε δώσει η Φρόσω για τα νταραβέρια σου; Και έτσι σε έχει δεμένη; Αθηνά ΞΥΠΝΑ(…)» γράφει μεταξύ άλλων το σημείωμα.

η.jpg
Το σημείωμα αυτό φαίνεται σαν να έχει γραφτεί από άνθρωπο που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά φυσικά κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για αυτό.

Λίγες ώρες αργότερα, τη συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβασε στο προφίλ της και η μητέρα του τραγουδιστή, Αθηνά, η οποία αναφέρεται και στο σημείωμα. «Ζητώ την παρέμβαση των αρμόδιων αρχών», έγραψε στη λεζάντα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top