Ο Γιώργος Παπαδόπουλος απαντά σε όσους τον λένε «κλώνο του Χατζηγιάννη»

Τι λέει για τη σύγκριση και την αχαριστία που εισέπραξε από συναδέλφους

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος απαντά σε όσους τον λένε «κλώνο του Χατζηγιάννη»

Για εκείνους που λένε ότι ο Γιώργος Παπαδόπουλος μοιάζει υπερβολικά με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, σε σημείο… αντιγραφής, μιλά ο ταλαντούχος τραγουδιστής και συνθέτης, αποκαλύπτοντας τι σχέση έχει με τον συνάδελφο και συμπατριώτη του!

«Με τον Μιχάλη γνωριζόμαστε από την Κύπρο. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουμε συναντηθεί αρκετές φορές, σε μαγαζιά και σε αεροδρόμια. Ξέρει για τη σύγκριση που γινόταν, όμως δεν έχουμε μιλήσει ποτέ για το συγκεκριμένο θέμα. Όποτε πήγαινε κάποιος από την παρέα να το αναφέρει, εμείς απλά γελούσαμε», λέει, στο περιοδικό «People», ο Γιώργος και καταλήγει: «κανείς από τους δυο μας δεν έχει να αποδείξει κάτι και, στο κάτω κάτω, οι φωνές μας δεν μοιάζουν και τόσο πολύ!».

Εκτός από τις επιτυχίες που ο ίδιος ερμηνεύει, πολλά σουξέ άλλων καλλιτεχνών έχουν την υπογραφή του. «Η πρώτη φορά που έδωσα κομμάτι σε άλλον καλλιτέχνη ήταν το “Δεν μπορώ να κοιμηθώ” στην Τάμτα, το 2009. Θα σου πως βέβαια πως, μέσα στα χρόνια που δίνω τραγούδια, έχω εισπράξει και αχαριστία από συναδέλφους. Μάλιστα, έχω πάρει τραγούδια πίσω, διότι κάποιος ήταν αγενής και αισθάνθηκα προσβεβλημένος», εξομολογείται ο ίδιος.

Τέλος, ο Γιώργος κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην Μελίνα Ασλανίδου, με την οποία είναι και στενοί φίλοι από τότε που γνωρίστηκαν στα μουσικά βραβεία της Κύπρου, πριν από εννέα χρόνια: «εκείνη τη βραδιά είχα απίστευτο άγ��ος. Λίγο πριν βγω, κυριολεκτικά έτρεμα, όταν με πλησίασε ένας άγγελος με λευκό φόρεμα. Μου έπιασε το χέρι και μου είπε πως αυτό που θα μου συμβεί είναι κάτι πολύ όμορφο και πρέπει να το ζήσω από τη θετική του πλευρά. Αυτός, λοιπόν, ο άγγελος ήταν η Μελίνα Ασλανίδου. Την ξαναείδα τo 2011, στο καμαρίνι μου στη Θεσσαλονίκη, όταν μου ζήτησε να της γράψω τραγούδια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top