Σοκ από τον σταρ του «Άρχοντα Των Δαχτυλιδιών»: Κατήγγειλε παιδική κακοποίηση στο Χόλιγουντ!

Όσα είπε το «σκοτάδι» και τα «φίδια» της κινηματογραφικής βιομηχανίας

Σοκ από τον σταρ του «Άρχοντα Των Δαχτυλιδιών»: Κατήγγειλε παιδική κακοποίηση στο Χόλιγουντ!

Το ότι μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ κακοποιούν παιδιά, αλλά προστατεύονται λόγω της δημοσιότητας, υποστήριξε σε συνέντευξή του ένα από τα παιδιά – θαύματα της κινηματογραφικής βιομηχανίας, ο Ελάιζα Γουντ!

Ο 35χρονος ηθοποιός, που έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 17 ετών στο «Επιστροφή Στο Μέλλον 2» και έγινε ευρύτερα γνωστός ως ο Φρόντο του «Άρχοντα Των Δαχτυλιδιών», δεν δίστασε να μιλήσει έξω από τα δόντια.

Σε ερώτηση της εφημερίδας «Sunday Times» για τη συνύπαρξή του με τον Τζίμι Σαβίλ, τον παρουσιαστή του BBC που αποκαλύφθηκε ότι επί σειρά ετών κακοποίησε δεκάδες παιδιά, ο Ελάιζα επεσήμανε ότι αυτός γλίτωσε και έκανε την αποκάλυψη – «βόμβα».

«Είναι ξεκάθαρο ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει στο Χόλιγουντ. Είναι όλα πολύ καλά οργανωμένα. Υπάρχουν πολλά φίδια σε αυτήν τη βιομηχανία, άνθρωποι που ενδιαφέρονται να ικανοποιήσουν μόνο τις δικές τους ανάγκες. Υπάρχει ένα σκοτάδι σε αυτόν τον χώρο που ούτε να το φανταστείτε δεν μπορείτε!», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι τα θύματα δεν μπορούν να μιλήσουν, καθώς «οι άνθρωποι που έχουν εξουσία μιλάνε δυνατότερα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top