Η Έλενα Βαΐτσου αποκαλύπτει αν πήρε αύξηση για να παραμείνει στο «Μπρούσκο»

Τι ζήτησε τελικά για να παραμείνει στη σειρά;

Η Έλενα Βαΐτσου αποκαλύπτει αν πήρε αύξηση για να παραμείνει στο «Μπρούσκο»

​Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί τον τελευταίο καιρό για την πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Μπρούσκο», Έλενα Βαΐτσου.

Μετά τις δηλώσεις της πως το καθημερινό σήριαλ την έχει κουράσει, δημοσιεύματα ανέφεραν πως ζήτησε αύξηση για να παραμείνει τελικά στην σειρά.

«Όχι δεν ζήτησα παραπάνω λεφτά» αποκάλυψε, ενώ όταν ρωτήθηκε για το τι είναι αυτό που ζήτησε και της έδωσαν για να πει το περιβόητο “ναι”, εκείνη ανέφερε!

«Δεν νομίζω πως τη δεδομένη στιγμή αυτό αφορά κάποιον άλλον πέρα από μένα και την παραγωγή».

Παράλληλα η ηθοποιός, ξεκαθάρισε και τι εννοούσε που είπε πως είναι κουρασμένη από το σήριαλ.

«Για ακόμα μία φορά καλούμαι να απαντήσω σε κάτι που απλώς αποδόθηκε λάθος και παρερμηνεύτηκε. Θα επαναλάβω πως δεν με κούρασε η σειρά αυτή καθ’ αυτή, αλλά οι συνθήκες. Και, ναι, έχω κάθε δικαίωμα να κουράζομαι και να το λέω χωρίς ντροπή γιατί η δουλειά αυτή δεν είναι ένα ατελείωτο πάρτι και διασκέδαση, όπως μπορεί να πιστεύουν κάποιοι, αλλά μια απαιτητική εργασία όπως όλες και όσο κι αν αγαπάμε αυτό που κάνουμε έρχονται στιγμές που χρειάζεσαι ξεκούραση. Νιώθω πολύ τυχερή που έχω δουλειά αυτές τις δύσκολες εποχές αλλά αν νιώσω πως δεν αντέχω σωματικά ή ψυχικά να συνεχίσω το οτιδήποτε (και δεν μιλάω συγκεκριμένα), όταν μου δίνεται η δυνατότητα επιλογής, ζυγίζω τα πράγματα και αποφασίζω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top