«Άντε γ@μ*σου!»: 23χρονη καλλονή έβρισε υπάλληλο επειδή τόλμησε ��α ελέγξει τη βαλίτσα της!

Τέθηκε υπό κράτηση και έβαλε τα κλάματα από τον πανικό της!

«Άντε γ@μ*σου!»: 23χρονη καλλονή έβρισε υπάλληλο επειδή τόλμησε να ελέγξει τη βαλίτσα της!

Σε μπελάδες έμπλεξε η Κάρα Ντελεβίν με την άσχημη συμπεριφορά της!

Η 23χρονη καλλονή τέθηκε υπό κράτηση στο σταθμό Gare du Nord στο Παρίσι -από όπου αναχώρησε για το Λονδίνο, για να παραστεί στα γενέθλια της αδελφής της, Πόπι- καθώς έβρισε υπάλληλο της ασφάλειας του Eurostar επειδή τόλμησε να ελέγξει τη βαλίτσα της!

spl843346_001.jpg
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στην «Sun» ότι το διάσημο μοντέλο όταν η υπάλληλος ξεχώρισε τη βαλίτσα της για τυχαίο έλεγχο, της είπε «άντε γ@μ*σου!» αφήνοντας τους πάντες άφωνους!

«Υπήρχαν τουλάχιστον 20 άτομα εκεί και δεν φάνηκε να την νοιάζει ποιος την άκουγε. Ήταν σαν να πίστευε ότι δεν είναι υποχρεωμένη να συμμορφωθεί με τους κανόνες όπως όλοι οι άλλοι, επειδή είναι διάσημη» ανέφερε μία επιβάτης.

«Ήταν με μία φίλη που προσπαθούσε να την ηρεμήσει, αλλά μάταια. Είχε πέσει στα γόνατα, με τα χέρια ενωμένα σαν να προσεύχεται να τελειώσει όλο αυτό. Ήταν παράξενο» συμπλήρωσε.

spl1054637_001.jpg
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι άνδρες της ασφάλειας του Eurostar την πήγαν σε έναν άλλο χώρο από όπου αφέθηκε ελεύθερη μετά από μία ώρα και έχοντας πληρώσει πρόστιμο για τη λεκτική επίθεσή της.

Μάλιστα, η Κάρα Ντελεβίν εθεάθη με κόκκινα μάτια από το κλάμα και αρκετά πιο ήρεμη, ενώ ζήτησε συγνώμη για την απίστευτη επίθεσή της στην υπάλληλο!

Μάλλον, το πάθημα της έγινε… μάθημα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top