ΝΕΑ «ΠΥΡΑ» Βαρδή στη χήρα του πατέρα του: «Δεν δικαιούται μερίδιο. Λέει ψέματα»!

Η εξομολόγηση του τραγουδιστή για τη δικαστική διαμάχη

Για τη διαμάχη με τη χήρα του πατέρα του μιλά ο Γιάννης Βαρδής, αποκαλύπτοντας το πώς έφτασαν στις δικαστικές αίθουσες, ενώ επαναλαμβάνει πως εκείνη λέει ψέματα ακόμα και για το όνομά της και τονίζει πως μοναδικοί κληρονόμοι είναι ο ίδιος και η αδερφή του, Καλλιστώ!

«Γενικά, ό,τι έχει ειπωθεί μέχρι σήμερα από την πλευρά της είναι ψέματα. Δεν υπάρχει ούτε μία αλήθεια! Ακόμα και το όνομά της είναι ψεύτικο. Δεν την λένε Φιλοθέη Μωβ αλλά Μαρία Σκιτζή. Δεν υπάρχει το όνομα Φιλοθέη σε ταυτότητα, φορολογικές δηλώσεις και τραπεζικούς λογαριασμούς. Εμείς την ξέραμε απλά ως Μαρία. Μας είχε πει ότι την φωνάζουν Φιλοθέη κ��ι το Μωβ είναι το παρατσούκλι της στο Facebook», αναφέρει, στο περιοδικό «Down Town», ο τραγουδιστής.

Επισημαίνοντας πως η διαμάχη έλαβε χώρα τον περασμένο Φλεβάρη, ο Γιάννης επικρίνει τη χήρα του πατέρα του ότι επέλεξε να βγάλει την υπόθεση στα κανάλια δύο μήνες μετά την επίλυσή της για να τους διασύρει και προσθέτει: «διάλεξε με τον τρόπο αυτό να σπιλώσει την μνήμη του πατέρα μου κι αυτό δείχνει ότι δεν υπήρχε αγάπη σε βάθος. Αν υπήρχε πραγματική αγάπη, δεν θα έκανε μηνύσεις και αγωγές, δεν θα έστελνε εξώδικα, ούτε θα έβγαινε στις τηλεοράσεις».

«Δεν δικαιούται κανένα μερίδιο του σπιτιού, όπως υποστήριξε. Η διαθήκη λέει ότι το σπίτι ανήκει σε μένα και την Καλλιστώ. Εμείς είμαστε οι μοναδικοί κληρονόμοι… Δυστυχώς, δεν είν��ι μαζί μας ο πατέρας μου για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Εκείνος μπορούσε να την διαχειριστεί!», συνεχίζει ο Γιάννης.

Αναγνωρίζοντας πως ήταν λάθος του το ότι άργησε 15 μήνες να κάνει αποδοχή κληρονομιάς γιατί θεωρούσε την εν λόγω γυναίκα φερέγγυο πρόσωπο, ο τραγουδιστής αποκαλύπτει πως έφτασε στο σημείο να αλλάξει κλειδαριές καθώς, παρά το ότι είχαν συζητήσει την μετακόμισή της, ενόψει και του ερχομού του παιδιού του στη ζωή, εκείνη αρνήθηκε να φύγει από το σπίτι.

«Για κάποιον πε��ίεργο λόγο αυτή η γυναίκα ερχόταν σε όλες τις συναυλίες μου, πριν ακόμη γίνει σύντροφος του πατέρα μου. Είχε έρθει ακόμη και σε μία συναυλία μου στην Κρήτη!», αναφέρει, σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιάννης, ενώ αποκαλύπτει πως η Φιλοθέη παίρνει το 25% των δικαιωμάτων των τραγουδιών του πατέρα του και πέρυσι εισέπραξε περίπου 25.000 ευρώ και όχι 2.000 ευρώ όπως ισχυρίζεται, ενώ η γνωριμία της με τον Αντώνη Βαρδή δεν έγινε το 1998, όπως λέει η ίδια, αλλά το 2003 και, μάλιστα, ο αείμνηστος καλλιτέχνης, το εν λόγω χρονικό διάστημα, είχε δύο σχέσεις με άλλες γυναίκες, που πλέον έχουν κάνει δική τους οικογένεια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώτη φορά: Η χήρα του Α. Βαρδή λύνει τη σιωπή της και εξηγεί γιατί έκανε μήνυση στα παιδιά του

Βαρδής για τη χήρα του πατέρα του: «Δεν τη λ��νε Φιλοθέη Μωβ. Νομίζω όλα ήταν μεθοδευμένα»!

«Καρφί» Λιάγκα στον Γιάννη Βαρδή: «Μεγάλο λάθος να βγαίνει και να ξεκατινιάζεται»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top