ΦΩΤΟ: Στα ελληνικά το μετρό του Λονδίνου – Πώς ο Ματ Ντέιμον σάστισε τους πάντες!

«Άρωμα» Αθήνας στα γυρίσματα του «Τζέισον Μπορν»-Πρώτη ανάρτηση:24/03/2016 00:34

ΦΩΤΟ: Στα ελληνικά το μετρό του Λονδίνου – Πώς ο Ματ Ντέιμον σάστισε τους πάντες!

​Στο… Λονδίνο μετέφερε το μετρό της Αθήνας ο Ματ Ντέιμοντ, κάνοντας τους κατοίκους και τους επισκέπτες της βρετανικής πρωτεύουσας να σαστίσουν!

φοτο.jpg

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στη νέα ταινία «Τζέισον Μπορν», μετά από επτά χρόνια ο πρώην κατάσκοπος της CIA, τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός, αναγεννιέται από τις στάχτες του και επιστρέφει ως «το τέλειο όπλο» στην Ευρώπη της λιτότητας και την Ελλάδα της κρίσης.

φοτο5.jpg

Οι παραγωγοί της ταινίας επιθυμούσαν η ταινία να γυριστεί στη χώρα μας, ωστόσο, λόγω γραφειοκρατικών ζητημάτων, τα γυρίσματα έγιναν 3.832 χιλιόμετρα μακριά από την ελληνική πρωτεύουσα και, για την ακρίβεια, στην Τενερίφη, ενώ στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε βλέπουμε τον ηθοποιό ως Τζέισον Μπορν να βρίσκεται μπλεγμένος σε επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

φοτο4.jpg

Αυτές τις μέρες, τα γυρίσματα συνεχίζονται στο Λονδίνο, που «ντύθηκε» με κάτι από… Αθήνα: όπως ��λέπετε στις φωτογραφίες, ο σταθμός «Woolwich Arsenal» γέμισε με πινακίδες γραμμένες στα ελληνικά και χάρτες του μετρό της ελληνικής πρωτεύουσας!

φοτο1.jpg

Πολλοί επιβάτες σάστισαν με όσα είδαν και με αναρτήσεις στα social media διερωτήθηκαν τι συμβαίνει, μέχρι που έμαθαν ότι ο Ματ Ντέιμον γύρισε σκηνές για το «Τζέισον Μπορν», που θα βγει στις αίθουσες στις 29 Ιουλίου.

φοτο3.jpg

CeEhptBW4AEIwoP.jpg
327464AB00000578-3504221-image-a-32_1458655072646.jpg
(Ο σταθμός του μετρό του Λονδίνου που «ντύθηκε» στα ελληνικά)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top