Πρ��βλήματα στον παράδεισο:Η Τζολί απέλυσε την νταντά των παιδιών επειδή την έπεφτε στον Μπραντ!

Το πάθημα των άλλων stars της έγινε μάθημα και πήρε τα μέτρα της!

​Προσέχει για να… έχει η Αντζελίνα Τζολί, η οποία απέλυσε την hot νταντά των παιδιών της, επειδή «την έπεφτε» στον Μπραντ Πιτ!

spl705129_007.jpg
Σύμφωνα με την Radar Online, η νταντά πήρε πόδι με… συνοπτικές διαδικασίες από το σπίτι των Μπραντζελίνα, όταν η 40χρονη σταρ παρατήρησε μια «περίεργη» συμπεριφορά.

spl795056_014.jpg
Άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού, ανέφερε πως η νταντά φρόντιζε να περνά πολλές ώρες με τον 52χρονο Μπραντ, κάτι που δεν έμεινε απαρατήρητο από την Τζολί.

spl829940_001.jpg
Έτσι άρχισε να υποπτεύεται πως η «φιλία» της υπαλλήλου της με τον σύζυγό της δεν ήταν και τόσο αθώα, με αποτέλεσμα να πάρει τα μέτρα της.

spl920525_001.jpg
«Η Άντζι αρχικά ήταν χαρούμενη με την ομάδα (νταντάδων) που διάλεξε ώστε να είναι γύρω από τα παιδιά της. Ωστόσο επειδή πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να δουλέψουν για έναν διάσημο σταρ, συνήθως περνάνε από φιλτράρισμα. Ο Μπραντ είναι συμπαθής από το προσωπικό και φιλικός μαζί του, αλλά από ένα σημείο και μετά έγινε προφανές πως η νταντά φλέρταρε μαζί του και παραήταν φιλική. Η Τζολί δεν πίστευε πως έχει συμβεί κάτι μεταξύ τους, αλλά παρατήρησε πως κάθε φορά που ο Μπραντ ήταν στην πισίνα, ακολουθούσε κι εκείνη από πίσω. Η παράνοια της μεγάλωσε ακόμα περισσότερο, όταν τον είδε να έχει βγει από το ντους με μια πετσέτα τυλιγμένη τριγύρω του και να έχει πάει να πάρει έναν χυμό από την κουζίνα όπου επίσης βρισκόταν η νταντά, έχοντας ��να μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό της. Αυτό ήταν και το τελικό “χτύπημα” για την Άντζι. Τα έβαλε με την νταντά και έγινε ένας τεράστιος καυγάς με την Τζολί να ουρλιάζει, τόσο που η νταντά σηκώθηκε, μάζεψε τα πράγματα της και έγινε… άνεμος!»

spl1168815_001.jpg
Σιγά μην κάτσει να «την πάθει» η Αντζελίνα όπως η Γκουέν Στέφανι και η Τζένιφερ Γκάρνερ (αν και η τελευταία ξεκαθάρισε πως δεν έφταιγε η νταντά που χώρισε με τον Μπεν Άφλεκ).
spl1170704_001.jpg
spl1170898_001.jpg
spl1170958_015.jpgFollow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top