ΔΕΙΤΕ τι αποκάλυψε 50άρα Ελλην��δα ηθοποιός για τον αισθησιακό χορό της σε στύλο!

Πώς σχολιάζει η ίδια την «πικάντικη» εμφάνισή της στο θέατρο

ΔΕΙΤΕ τι αποκάλυψε 50άρα Ελληνίδα ηθοποιός για τον αισθησιακό χορό της σε στύλο!

​Θλάση, θαυμαστές, αλλά και… παράπονα, έφερε σε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό, που έχει «πατήσει» τα 50, ο αισθησιακός χορός της πάνω σε στύλο, κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης!

Όπως έχει γράψει το star.gr, φορώντας αποκαλυπτικό κορμάκι και κάνοντας pole dancing, εμφανίζεται στην παράσταση «Μάνα θα πάω στο Hollywood», στο θέατρο «Ιλίσια», η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

181215155620_0670.jpg

«Ζορίστηκα πολύ! Δεν μου το ‘χα. Γυμνάζομαι, αλλά ο στύλος θέλει δύναμη στα χέρια και αυτό δεν το είχα. Έπαθα και θλάση», παραδέχθηκε, στην εκπομπή «Tatiana Live», η Κωνσταντίνα.

Σχολιάζοντας την σέξι εμφάνισή της, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι το ανδρικό κοινό… σφυρίζει όταν την βλέπει, ενώ δεν έκρυψε την ενόχλησή της για εκείνους που συνδέουν την ηλικία της με τα όσα κάνει επί σκηνής.

181215155622_2605 (1).jpg

«Γράφτηκε μια πολύ ωραία κριτική για την παράσταση. Γράφουν για το σπουδαίο ταλέντο του Θανάση Αλευρά, πόσο σπουδαίος είναι ο Αντώνης Κρόμπας, πόσο καλά παίζει ο Ζερόμ Καλούτα και… πόσο καλά κρατιέμαι εγώ πάνω στο στύλο, τι ωραίο κορμί που έχει η Κωνσταντίνα Μιχαήλ! Πάνε τα ταλέντα, πάει και η υποκριτική, πάνε όλα…», πρόσθεσε η ίδια.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η ηθοποιός

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top