Μόνο στο Star: Σάκης Ρουβάς και Onirama αποκαλύπτουν τι θα κάνουν επί σκηνής!

Όσα δήλωσαν λίγο πριν την πρεμιέρα τους

Μόνο στο Star: Σάκης Ρουβάς και Onirama αποκαλύπτουν τι θα κάνουν επί σκηνής!

​Μετά από δύο χρόνια επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα ο Σάκης Ρουβάς, έχοντας στο πλευρό του τους Onirama! O κορυφαίος Έλληνας σταρ και το συγκρότημα μίλησαν στην κάμερα του Star για όσα έχουν ετοιμάσει.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, από αύριο, 18 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Σάκης και οι Onirama θα περιμένουν το κοινό σε έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο, το «Estate».

«Θα είναι μια βραδιά που θα την θυμάται ο κόσμος όταν φεύγει. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό: ο κόσμος να έρχεται εδώ, να γεμίζει τις μπαταρίες του και, όταν φεύγει, να αισθάνεται ανανεωμένος», είπε, στην κάμερα του Star, ο Σάκης.

Εκ μέρους των Onirama, ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέφερε πως «το διαφορετικό είναι ότι πλέον φλερτάρουμε με κάποια παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια, με την βοήθεια κάποιων έξτρα μουσικών», ενώ τόνισε πως «όποιος έρθει, ��α τραγουδήσει, θα διασκεδάσει και θα χορέψει φουλ, από το πρώτο κιόλας λεπτό του προγράμματος».

«Είναι σημαντικό να μην αφήνουμε την ενέργειά μας να πέφτει και να ανακυκλώνουμε αυτό που συμβαίνει στην καθημερινότητά μας», κατέληξε ο Σάκης, που είναι έτοιμος να παρουσιάσει το καλύτερο μουσικό πρόγραμμα της 25ετούς καλλιτεχνικής του πορείας.

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν στο Star ο Σάκης και ο Θοδωρής!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top