Έλληνας τραγουδιστής: «Βάφω τα μαλλιά μου, αλλά αφήνω μερικές άσπρες τρίχες»!

Τι εξομολογείται για την εμφάνισή του, την προσωπική του ζωή και την καριέρα του

Έλληνας τραγουδιστής: «Βάφω τα μαλλιά μου, αλλά αφήνω μερικές άσπρες τρίχες»!

​Για το χρόνο που περνά, την καριέρα του, αλλά και την οικογενειακή του ζωή, μίλησε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, ότι… βάφει τα μαλλιά του, αφήνοντας μερικά λευκά!

«Με βλέπεις με γκρίζους κροτάφους γιατί τα μισά τα βάφω! Φαντάσου να μην τα είχα βάψει κιόλας!», είπε, με το χαρακτηριστικό του χιούμορ και ακομπλεξάριστος, ο Διονύσης Σχοινάς, στη ραδιοφωνική εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή που θα μεταδοθεί αύριο, Σάββατο, ενώ πρόσθεσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να πει ότι βάφει τα μαλλιά του, αλλά αφήνει μερικές άσπρες τρίχες.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής παραδέχθηκε ότι πριν από πέντε χρόνια σκέφτηκε να αλλάξει δουλειά, ενώ πρόσθεσε ότι δεν περίμενε αυτό που ζει κάθε βράδυ στο νυχτερινό κέντρο επί της λεωφόρου Κηφισίας στο οποίο εμφανίζεται, όπου επικρατεί αδιαχώρητο.

Τέλος, ο Διονύσης εξομολογήθηκε ότι το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο το μυστικό είναι «ο άνθρωπός σου να μην τρέχει πίσω σου, αλλά δίπλα σου ή μπροστά σου», ενώ συμπλήρωσε ότι με τη σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή, τσακώνονται ελάχιστα και πως μετάνιωσε που της έκανε πρόταση γάμου τηλεοπτικά, αλλά και ότι αντιμετωπίζει τον γιο τους, Δημήτρη, όπως τον «κολλητό» του!

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από τα όσα είπε ο Διονύσης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top