Βαφτίζουν την κορούλα τους Χρήστος Λούλης – Έμιλυ Κολιανδρή: Όλες οι λεπτομέρειες!

Τι αποκαλύπτει η ηθοποιός για το μυστήριο και τη σχέση τους

Βαφτίζουν την κορούλα τους Χρήστος Λούλης – Έμιλυ Κολιανδρή: Όλες οι λεπτομέρειες!

Λεπτομέρειες για την βάπτιση της κορούλας της αποκαλύπτει η σύζυγος του Χρήστου Λούλη, Έμιλυ Κολιανδρή, ενώ παραδέχεται πως ο ερχομός των παιδιών προκάλεσε δυσκολίες, αλλά και έδωσε νέα ώθηση, στη σχέση τους!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το ζευγάρι απέκτησε το δεύτερο παιδί του στα μέσα του Ιούνη, περίπου τρία χρόνια μετά τον ερχομό του γιου του, Αλέξανδρου.

«Λέμε να την βαπτίσουμε το επόμενο Καλοκαίρι. Ή πριν ή μετά την Επίδαυρο. Θα τη βαφτίσει ο παιδικός φίλος του Χρήστου από το σχολείο με τη γυναίκα του. Και θα την πούμε Σμαράγδα, από τη μαμά του Χρήστου», αποκαλύπτει στο κυπριακό «Hello», η Έμιλυ.

Παράλληλα, η ηθοποιός δεν κρύβει ότι μετά τη γέννηση της μπέμπας πέρασε δύσκολα: «το πρώτο τρίμηνο μετά τη γέννα ήταν πολύ δύσκολο για μένα, και στα δύο μου παιδιά. Αλλά κάθε μέρα που περνάει, με όση κούραση, με όσο συμμάζεμα κι αν έχεις να κάνεις αφού τα κοιμήσεις, όσο κι αν βλέπεις τον εαυτό σου με την πιζάμα και το μαλλί όρθιο και αναρωτιέσαι “πόσο ακόμα θα με αντέχω και θα με ανέχομαι έτσι;”, υπάρχει αυτή η διπλή χαρά που σε αποζημιώνει για όλα».

«Περάσαμε από σαράντα κύματα με τον Χρήστο, κυρίως μετά τον ερχομό των παιδιών. Χάσαμε το “εμείς” που είχαμε συνηθίσει, άνοιξε, έγινε μεγαλύτερο “εμείς”, ξαναβρέθηκε, επαναπροσδιορίστηκε», παραδέχεται η Έμιλυ, η οποία ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι κι ας ήταν 8 μηνών έγκυος και συνεχίζει: «βλέποντας, όμως, τον Χρήστο με τα παιδιά και κυρίως με τον Αλέξανδρο, γιατί τη βρεφική φάση της μπέμπας την απολαμβάνει κυρίως η μαμά, τον ξαναερωτεύτηκα από άλλη προοπτική και άλλο πρίσμα. Ίσως επειδή περνά λιγότερο χρόνο από μένα με τα παιδιά, είναι πιο σωστός, καίριος, πολύ σταθερός, κάτι που χρειάζεται ένα παιδί, δεν παρεκκλίνει ποτέ από την απόφαση που θα πάρει, έχει υπομονή και τον θαυμάζω. Είναι το πρότυπο γονιού που θα ήθελα να γίνω. Τώρα που βγήκα κι εγώ από το τούνελ, είμαστε πολύ καλά. Μπορεί να μην υπάρχει ο έρωτας της πρώτης περιόδου, αλλά υπάρχει ένα πιο βαθύ, ολοκληρωτικό συναίσθημα που δεν το αλλάζω με τίποτα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top