ΔΕΙΤΕ τον Σάκη Ρουβά να ετοιμάζεται για την φωταγώγηση του δέντρου της Αθήνας!

Σήμερα, στις 19:00, στο Σύνταγμα, η μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή

ΔΕΙΤΕ τον Σάκη Ρουβά να ετοιμάζεται για την φωταγώγηση του δέντρου της Αθήνας!

​Έτοιμος να μας βάλει στο πνεύμα των Χριστουγέννων είναι ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος θα φωταγωγήσει, απόψε, στις 19:00, στο Σύνταγμα, το δέντρο της Αθήνας!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Big Band του δήμου Αθηναίων, μαζί με τον κορυφαίο ��λληνα καλλιτέχνη και την παιδική χορωδία του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης, σε μια ειδική εμφάνιση, θα συνοδεύσουν με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους την επίσημη φωταγώγηση της Αθήνας. Μάλιστα, η εκδήλωση επρόκειτο να γίνει την περασμένη Πέμπτη, ωστόσο, αναβλήθηκε λόγω πορείας της ΑΔΕΔΥ.

Σε βίντεο από τις πρόβες, που «ανέβασε» στα social media, ο Σάκης αποκάλυψε λίγα μόνο από τα όσα θα γίνουν απόψε: μεταξύ άλλων, τον βλέπουμε να ερμηνεύει και ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τον «Μικρό Τυμπανιστή»!

Πριν την φωταγώγηση, στις 17:30, δύο τμήματα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του δήμου Αθηναίων θα ξεκινήσουν ταυτοχρόνως, από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά) και το σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι, για να συναντηθούν στην πλατεία Συντάγματος και να υποδεχθούν τον κόσμο, ενώ θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από DJs.

Δείτε στα βίντεο τις πρόβες του Σάκη για την αποψινή εκδήλωση

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top