Πενθεί γνωστός τραγουδιστής: Nεκρός στο μακελειό στο ��αρίσι στενός του φίλος!

Το συγκινητικό μήνυμα στα social media και τα λόγια του κατά τη διάρκεια βράβευσης

Πενθεί γνωστός τραγουδιστής: Nεκρός στο μακελειό στο Παρίσι στενός του φίλος!

​Ένας από τους στενούς φίλους και συνεργάτες πασίγνωστου τραγουδιστή συγκαταλέγεται ανάμεσα στους νεκρούς από το μακελειό στο Παρίσι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, αποχαιρετώντας τον συγκινημένος!

«Σκέφτομαι ακόμα όσα έγιναν στο Παρίσι και τον φίλο μου, τον Τόμας, που χάθηκε στην τραγωδία», έγραψε στα social media, την Τρίτη, ο Τζάστιν Μπίμπερ και συνέχισε: «ο Τόμας ήταν για χρόνια μέλος της ομάδας και εύχομαι να είχα περισσότερο χρόνο για να τον ευχαριστήσω».

2E85E4AD00000578-3321769-image-a-41_1447752198958.jpg

Ο νεαρός ποπ σταρ αναφέρεται στον Tόμας Αγιάντ, που εργαζόταν στη δισκογραφική του εταιρεία, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά των μακελάρηδων που «γάζωσαν» με σφαίρες το πλήθος στο θέατρο «Bataclan», εν ώρα συναυλίας.

«Να εκφράζετε την εκτίμησή σας στους ανθρώπους όσο βρίσκονται στη ζωή σας. Τόμας σε ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για εμένα! Σε εκτιμώ και μου λείπεις! Η αγάπη, οι προσευχές και οι σκέψεις μου είναι μαζί με τις οικογένειες που έζησαν αυτή τη φρικτή τραγωδία», κατέληξε ο Τζάστιν, ο οποίος, κατά τη διάρκεια βράβευσής του, το βράδυ του Σαββάτου, σε στάδιο του Λος Άντζελες, κάλεσε τον κόσμο να τηρήσει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων!

Δείτε στο βίντεο τον φόρο τιμής στα θύματα κατά την διάρκεια της βράβευσης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top