Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει με βίντεο τι… κάνει στην τουαλέτα!

Η... πρωτότυπη απάντηση στα σχόλια που προκάλεσαν δηλώσεις της

Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει με βίντεο τι… κάνει στην τουαλέτα!

Με ένα βίντεο στο οποίο κατέγραψε καρέ καρέ όσα κάνει στην τουαλέτα, απάντησε γνωστή ηθοποιός στα δημοσιεύματα και τα σχόλια στα social media ότι είναι ολίγον τι… βρωμιάρα!

«Σιχαίνομαι να μιλάω στο Ίντερνετ, αλλά δεν αντέχω να με ρωτήσουν ξανά για τις συνθήκες υγιεινής», έγραψε, στη σελίδα της στο Facebook, η Τζένιφερ Λόρενς.

Στο, τραβηγμένο με το κινητό τηλέφωνο, βίντεο που δημοσίευσε, βλέπουμε την 25χρονη πρωταγωνίστρια με το μπουρνούζι της, λίγο αφότου έχει κάνει την ανάγκη της, να τραβάει το καζανάκι και να πλένει τα χέρια της!

Βέβαια, το σούσουρο ξέσπασε μετά από δηλώσεις της ίδιας, πριν από περίπου ένα μήνα, στο πλαίσιο εκπομπής του MTV, όπου είπε ότι δεν πλένει τα χέρια της όταν πηγαίνει στην τουαλέτα.

«Φυσικά και πλένω τα χέρια μου όταν πάω στην τουαλέτα! Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ τον εαυτό μου να μην τα πλένει! Όλα αυτά που ακούστηκαν για μένα τα αφήνω στην άκρη», συνέχισε στο μήνυμά της η βραβευμένη με δύο Όσκαρ ηθοποιός, τονίζοντας ότι έκανε την επίμαχη δήλωση για να κοροϊδέψει τους παρουσιαστές της εκπομπής και όχι όλο τον κόσμο…

Δείτε το βίντεο με την Τζένιφερ Λόρενς στην τουαλέτα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top