Πασίγνωστος ηθοποιός είπε από τη σκηνή του θεάτρου: «Γ@μήστε» τους πολιτικούς!»

Δείτε στο video το ξέσπασμα του για την προσφυγική κρίση

Πασίγνωστος ηθοποιός είπε από τη σκηνή του θεάτρου: «Γ@μήστε» τους πολιτικούς!»

​Ένα απίστευτο ξέσπασμα είχε ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς πάνω στο θεατρικό σανίδι, με αφορμή την προσφυγική κρίση, απέναντι στην οποία είναι πολύ ευαισθητοποιημένος.

Όπως θα δείτε και στο video, ο 39χρονος σταρ αμέσως μετά το τέλος της παράστασης «Άμλετ» στην οποία πρωταγωνιστεί, έκανε αυτό που κάνει το τελευταίο διάστημα (μετά το τέλος κάθε παράστασης): Έβγαλε ένα λόγο απευθυνόμενος στους θεατές, από τους οποίους και ζήτησε δωρέες για τους πρόσφυγες (οι οποίες μέχρι στιγμής έχουν αγγίξει τις 150.000 λίρες).

Untitled.jpg
Κριτικάροντας έντονα την προσφυγική πολιτική της βρετανικής κυβέρνησης να δεχτεί μόνο 20.000 πρόσφυγες τα τελευταία πέντε χρόνια, ο Κάμπερμπατς, είπε:

«Γ@μ��στε τους πολιτικούς!»

spl1077507_001.jpg
Παράλληλα, διάβασε και ένα ποίημα με τίτλο «Home» δηλαδή «Σπίτι», του Σομαλού ποιητή Warsan Shire, που μεταξύ άλλων λέει:

«Κανείς δεν βάζει τα παιδιά σε βάρκα,αν πρώτα δεν σιγουρευτεί πως είναι πιο ασφαλής από την γη που πατά».

Μάλιστα περιέγραψε και στους θεατές την εμπειρία που βιώνει καθημερινά ένας φίλος του στο νησί της Λέσβου, όπου φτάνουν καθημερινά 5.000 πρόσφυγες:

spl1095869_001.jpg
«Παντού στον ορίζοντας βλέπεις βάρκες και στην ακτή δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά μόνο σωσίβια!»

Τα λόγια του Κάμπερμπατς πάντως βρήκαν σύμφωνους πολλούς θεατές, ενώ δεν έλειψαν και οι επευφημίες όταν ακούστηκε το «γ@μήστε τους πολιτικούς».

spl1095869_012.jpg

Να σημειώσουμε πάντως, πως συν τοις άλλοι, ο Κάμπερμπατς πρωταγωνιστεί και σε καμπάνια για να βοηθήσει τους Σύρους πρόσφυγες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top