Η Μπιγονσέ ήταν καταπιεστική και είχε "εμμονή'' με τη φήμη:Όσα αποκάλυψε παιδικός της έρωτας

"Χρειάστηκε κάποιον σαν τον Τζέι-Z για να την πάει στο επόμενο επίπεδο. Δεν έχω καμία πικρία"

Η Μπιγονσέ ήταν καταπιεστική και είχε "εμμονή
Πολλές θα ήθελαν να βρίσκονται στην θέση της Μπιγιονσέ, αφού είναι μία από τις μεγαλύτερες star του πλανήτη. Έχει φιλίες με ισχυρές προσωπικότητες, ανάμεσα σε αυτούς είναι και το ζεύγος Ομπάμα.
μπππ.jpg
(Η Μπιγιονσέ με τον Λάινταλ Λόκ)

Υπάρχει όμως ένας άνδρας που την ξέρει πάρα πολύ καλά και σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν θέμα χρόνου να εκτοξευθεί η καριέρα της.

Ο λόγος για ο Λάινταλ Λόκ, ο οποίος έβγαινε με τη τραγουδίστρια για μία 10ετία, από τότε που ήταν 12 χρονών μέχρι τον οριστικό χωρισμό τους μετά την παγκόσμια περιοδεία της με τις Destiny's Child. Αποκάλυψε ότι η Μπιγιονσέ είχε πάντα εμμονή στην επιδίωξη της φήμης και εξήγησε πώς το «απλό κορίτσι από το Χιούστον» έγινε γρήγορα ένα «control freak».

«Ήταν συγκεντρωμένη και ήξερε τι ήθελε. Είχε αρχίσει να τραγουδάει όταν ήταν πέντε ετών και οι γονείς της την υποστήριζαν. Η Μπιγιονσέ ήταν ένα τρένο στη γρήγορη διαδρομή προς τη φήμη. Μερικοί άνθρωποι έπεσαν από το τρένο και άλλοι έφυγαν οικειοθελώς», είπε χαρακτηριστικά.

μπ2.jpg

Σήμερα, ο Λάινταλ είναι σεφ. Διευθύνει τη δική του επιχείρηση catering. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Daily Mail αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από την ζωή της τραγουδίστριας.

Έκανε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο και μίλησε για τον πατέρα της τραγουδίστριας, Μάθιου, ο οποίος εγκατέλειψε τη δουλειά του και επένδυσε τις οικονομίες του για να κάνει την κόρη του σταρ, παρόλο που εκείνος πτώχευσε.

«Ο Μάθιου Νόουλς, ή «Big Mac» ήταν ο ιθύνων νους του «project Beyoncé», όπως ήταν γνωστό στην οικογένεια. Δεν έμπλεκες με τον Big Mac. Μου έκανε εξονυχιστικό έλεγχο για το ποιος ήμουν και ποιες ήταν οι προθέσεις μου. Μου είπε να μην την αφήσω έγκυο. Ανταλλάξαμε το πρώτο μας φιλί σε μια συναυλία του Μπράιαν Μακ Νάιτ όταν η Μπιγιονσέ ήταν 13. Φιλούσε υπέροχα θυμάμαι. Βγαίναμε έξω και κάναμε πράγματα που κάνουν τα αγόρια και τα κορίτσια, ωστόσο απαγορευόταν να ��οιμηθούμε μαζί».


Ωστόσο, ο 36χρονος Λάινταλ έσπευσε να σημειώσει πως δεν κρατά καμιά κακία στην Μπιγιονσέ: «Ήμασταν μαζί για δέκα χρόνια. Είδα τις αλλαγές σε αυτήν. Χρειάστηκε κάποιον σαν τον Τζέι-Z για να την πάει στο επόμενο επίπεδο. Δεν έχω καμία πικρία».
110915123742_2989.jpg
(Η Μπιγιονσέ και ο Τζέι -Ζ)


«Η Μπιγονσέ από τα 12 της ακόμα, ζούσε και ανέπνεε για την καριέρα της. Οι γονείς της επένδυσαν κάθε δεκάρα για την πρόσληψη κορυφαίων προπονητών,, καθηγητών χορού και εκπαιδευτών. Η εκκολαπτόμενη σταρ σύντομα σταμάτησε το σχολείο και μελετούσε στο σπίτι για να έχει περισσότερο χρόνο για τις πρόβες της. Ο πατέρας της Μάθιου, ενώ ήταν προστατευτικός με την Μπιγιονσέ, η δική του ιδιωτική ζωή ήταν ένα χάος. Ο ίδιος έχει παραδεχθεί ότι ήταν «sex addict» και άρχισε πρόγραμμα αποτοξίνωσης σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να σώσει το γάμο του, που αργότερα κατέρρευσε όταν μία από τις ερωμένες του έμεινε έγκυος. Το περιστατικό συγκλόνισε τη Μπιγιονσέ. Αγαπούσε τον μπαμπά της, αλλά δεν ήταν τυφλή για τον πόνο που προκάλεσε στη μητέρα της. Γι 'αυτό η Μπιγιονσέ είχε σεξουαλικούς συντρόφους. Μεγάλωσε μαθαίνοντας να μην εμπιστεύεται τους άνδρες», είπε κλείνοντας.




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top