Μάνος Ιωάννου: «βροχή» οι selfies με την Χοψονίδου, αλλά… τον ενόχλησε η δημοσιότητα!

Τι λέει ο ηθοποιός για τη σχέση του

Μάνος Ιωάννου: «βροχή» οι selfies με την Χοψονίδου, αλλά… τον ενόχλησε η δημοσιότητα!

​Να μας… τρελάνει φαίνεται πως αποφάσισε ο Μάνος Ιωάννου: σχεδό�� μέρα παρά μέρα ο ίδιος και η Βαλέρια Χοψονίδου «ανεβάζουν» στο Ίντερνετ φωτογραφίες με τον έρωτά τους, ωστόσο, ο ηθοποιός δηλώνει πως τον ενοχλεί η δημοσιότητα που πήρε η σχέση τους!

010915175434_4940.jpg

«Δεν μίλησα γι’ αυτό, ούτε το διαφήμισα (σ.σ. τη σχέση τους)! Ο κόσμος το ξέρει, το έμαθε. Είμαι σε σχέση, είμαι πολύ καλά, είμαι με έναν άνθρωπο που εκτιμώ και αγαπώ και ως εκεί! Δεν νομίζω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για περισσότερες λεπτομέρειες. Και, δεν σου κρύβω, ότι με ενόχλησε το γεγονός ότι η προσωπική μου ζωή είδε τα φώτα της δημοσιότητας περισσότερο από όσο το ήθελα. Αλλά οκ, συνέβη. Τώρα θα την προστατεύσω καλύτερα και θα κρατάω κάποια πράγματα για μένα», δηλώνει, στο κυπριακό περιοδικό «Down Town», ο ηθοποιός.

---3102015-104155-.jpg

Εκτός από τις κοινές φωτογραφίες που πέφτουν «βροχή» στα social media του ίδιου και της αγαπημένης του, να θυμίσουμε επίσης στον Μάνο ότι η σχέση τους έγινε γνωστή με… φωτογραφία που αποκάλυψε η ίδια η Βαλέρια, κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών, ενώ, μόλις πριν από τρεις ημέρες, ο ίδιος δημοσίευσε φωτογραφίες από την έξοδό τους με... τον μπατζανάκη του, Βασίλη Σπανούλη!

xopsonidou2.jpg
(Η φωτογραφία με την οποία η Βαλέρια αποκάλυψε τη σχέση της με τον Μάνο)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top